CURLS

Heihei!

Ojj da! plutselig ser jeg på klokka og tiden har gått veldig fort. Etter trening i dag har jeg fått et besøk av Andreas, og etter det har jeg bare stellt med rommet. Det begynner og endelig ligne på et rom for å si det sånn. Det skal gjøres ferdig nå i helga. 

I dag var jeg på hospitering, linja het design og håndverk. Selvom jeg ikke vil bli noen innen noe av det man kan bli der, har frisør litt i bakhodet men er så utrolig slitsom å stå i så mange timer i strekk. Jeg hospiterte på Godalen vgs og der fikk vi låne en frisør salong av de som går frisør linja der, vi gikk sammen to og to og vasket hverandres hår og rettet og krøllet det. Mitt hår tok hele 2 timer til sammen! 


 

God natt!

Linnea

3 kommentarer

Silje - SPONSING AV BLOGGERE :-)
-08.03.2013 kl:01:00


Hellu kjære blogger! Har du lyst å prøve et helt nytt og spennende produkt som gjør tennene dine hvitere? I tillegg til tannblekingssettet, får du også en gratis elektrisk tannbørste! Om du allerede har en, kan du gi denne bort om du vil, for eksempel i en blogg konk til en av dine lesere. Klikk deg inn på lenken med en gang før vi er tomme - første blogger til mølla! ;-)
Beate
-08.03.2013 kl:18:53


Dette er den beste bloggen jeg vet om!!! ♥ Forresten, jeg har akkurat funnet et kjempe bra tilbud du burde se på! Er sånn bokklubben gir til nye medlemmer - helt gratis! Du kan velge mellom to forskjellige pakker. Jeg har valgt den med one direction filmen fordi jeg er directioner ;D !! Og det beste av alt: man trenger ikke kjøpe noe som helst. Haha. Meld deg inn du og keep bloggin' fordi jeg blir fast leser. Hilsen beate.
Lena
-09.03.2013 kl:14:36


Sykt stilig blogg du har laget! Må bare si at jeg liker den godt altså!! Selv har jeg ikke blogg så tenkte jeg skulle dele en kul konk med deg i stedet. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på 5000 kr! Meld deg på du også da!! :D Kanskje du har flaks og vinner?!

Skriv en ny kommentar