LATEST INSTAGRAM UPDATES!

Hei!

Har egentlig ikke så mye å blogge om fortiden siden jeg gjør ikke noe stort, og har komt tilbake på trening etter påskeferien. Som forresten er sykt herlig! Det eneste jeg har gjort i påsken er å pøst på med masse godteri! Har nokk spist rundt om 3-4 pakker med Freia påske egg. 

Men, siden jeg er så dårlig med å oppdatere for tiden kan dere følge meg på instagram, der sere litt av hva annet jeg holder på med når jeg ikke er på trening eller oppdaterer på bloggen. 

Du kan følge meg på Linneaee100

Har forresten lovet meg selv å bli bedre å blogge, har til og med et par innlegg i bakhode!

-Linnea

Én kommentar

Barbra
-08.04.2013 kl:00:20


Helluuu! :-) Må å rose deg for at du har en veldig fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner gode blogger som faktisk prøver å gjøre det litt interessant for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange dumme kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner de dumme. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt avhengig, hehe, men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentar