LATE MEG!

Hei!

Mandager er vel den dagen i uka jeg er mest lat for å si det slik! Da er det starten på en ny uke med 5 nye dager med skole. I morgen er det Engelsk grammatikk prøve som jeg egentlig burde begynne å øve litt på.

Men nå ble dette her ett veldig ¨klage¨ innlegg så kan fortelle at jeg er klar for en ny uke med blogging. Det skal det bli mer av denne uka. Og ikke minst det er bare 9 dager til selveste Justin Bieber konsert. Det er ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg! Er også ikke så lenge til jeg reiser på shopping tur til Liverpool, noe av det jeg elsker mest er desverre å bruke penger, spesiellt på unødvendige ting så får håpe jeg kommer hjem med noe nyttig. 

Har heller ikke funnet fram speilrefleksen i dag så ble et photo booth bilde, det forklarer den dårlige kvaliteten.

Hvordan er dine mandager?

-Linnea

2 kommentarer

-08.04.2013 kl:17:21


Late mine også
Anna
-10.04.2013 kl:22:28


Hei på deg! Vil bare si helt først du har en kjempe flott kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner vakre blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare legger ut fanteri! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget tidligere, men sluttet fordi jeg fikke så mange ubehagelige kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig bra. Du kan vinne et års forbruk med energi drikke som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hehe!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Bli med da! :-P

Skriv en ny kommentar