Blogg

LATE MEG!

Hei!

Mandager er vel den dagen i uka jeg er mest lat for å si det slik! Da er det starten på en ny uke med 5 nye dager med skole. I morgen er det Engelsk grammatikk prøve som jeg egentlig burde begynne å øve litt på.

Men nå ble dette her ett veldig ¨klage¨ innlegg så kan fortelle at jeg er klar for en ny uke med blogging. Det skal det bli mer av denne uka. Og ikke minst det er bare 9 dager til selveste Justin Bieber konsert. Det er ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg! Er også ikke så lenge til jeg reiser på shopping tur til Liverpool, noe av det jeg elsker mest er desverre å bruke penger, spesiellt på unødvendige ting så får håpe jeg kommer hjem med noe nyttig. 

Har heller ikke funnet fram speilrefleksen i dag så ble et photo booth bilde, det forklarer den dårlige kvaliteten.

Hvordan er dine mandager?

-Linnea

PÅSKE KOS

hei hei!
I dag tidlig tokk vi oss en tur ned til Lyngdal sentrum, der vi var innom et nytt shopping senter som har komt her. Det var ikke så mangen kjekke butikker, men vi fant cubus, der kjøpte vi hver sin kosedress. Trengte noe å chille i. Når vi kom hjem så lå det et mega stort påske egg på sengen, ble kjempe glad for det. Senere skal vi ta oss en tur opp til en veninne som også er på hytten her i lygndal.

Charlotte & Linnea

HYTTETUR

Hei!

Nå sitter vi på hytta til Linnea i Lyngdal og bare slapper av. Vi tok bussen bort i dag morges, som var ganske herlig egentlig siden vi sov nesten hele turen. Vi har også 2 videoer vi skal få lagd iløpet av hytteturen. 

Charlotte & Linnea

VIDEOKLIPP

Hei!
Vi har da ikke vert så flinke med å oppdatere på bloggen gjevnlig i det siste, så vi har lagd sammen en video som består av forskjellige klipp fra disse 2 siste månedene. Håper du liker den.

 

Vill dere ha flere slike videoer?
𝄢 Charlotte & Linnea 

Påske stemning!

Hei!

I morges kjente jeg at jeg fikk skikkelig påskestemning, påsken er faktisk ganske hærlig. Det blir så mye finere vær ute og da blir humøret mitt enda mer på topp! Da jeg våknet i dag begynte jeg å male noen egg, haha. Høres litt rart ut, men det er noe vi i familien pleier å gjøre hver påske. 

Nå burde jeg vell snart begynne å stelle meg for jeg skal nemlig ut å spise med pappa og planlegge litt konfirmasjons greier. Er faktisk ikke så lenge til den heller. 
Haha, morgen hår

Har du påskestemning?

-Linnea

WUPS

Heihei!
Kan vel bare starte rett på sak i dag og jeg glemte rett og slett og vise to ting i videoen i går og det var denne lua her ↓ som jeg kjøpte på urban for 199;og så kjøpte jeg denne buksa på carlings for 499 ↓Ja, det var vel det! så snakkes vi senere
▲charlotte


 

VIDEOBLOGG:MINE SISTE INNKJØP

Hei hei!
I dag har jeg faktisk klart å legge sammen en video til dere om mine siste innkjøp så håper du liker den ⇩▲charlotte

OUTFIT 24.3.13

Hei!

HAdde litt ekstra tid i morges så lagde en outfit video til dere! Nå sitter jeg bare å venter på at middagen skal bli ferdig, får noen middags gjester i dag. Har ikke så mange planer for senere så får se hva jeg ender opp med å finne på. 

På fredag skal foresten jeg og Charlotte på hytta, ser frem til det. Og det er bare 1 uke til jeg har bursdag også! 

 

♥ Bukse: BikBok

♥ Topp: Gina Tricot

♥ Hettevest: HM

♥ Jakke: Vero Moda

♥ Sko: TOMS

Håper du likte innlegget!

-Linnea

Kvelden

Hei!

Da er det øyeblikk kveld, men vill komme med et kjapt innlegg.
Men i går var en kjempe koselig kveld, jeg fikk besøk av et par venner og Natalie, Charlotte og Lena sov over.Litt bilder fra i går
Så nå sitter jeg og ser på Frustrerte Fruer og spiser godteri, kom vell ikke som et sjokk?God påske!

-Linnea

Kveldens antrekk

Heihei!

Da er jeg egentlig veldig på vei ut døra men kommer med et kjappt innleg. 

I dag har Natalie bursdag så den skal feires med en tur på egon og kake hjemme hos hun senere. Nå venter jeg på å bli hentet slik at jeg skal på trening til klokka 5, og bursdagen begynner klokka 6 s da må jeg kle meg helt om i bilen, lurer på hvordan det kommer til å gå.

Men her er vertfall det jeg har tenkt å ha på meg!

Armløs bluse: Monki

Shorts: BikBok

Sko: TOMS

skal du i bursdag i dag?

-Linnea

 

CURLS

Heihei!

Ojj da! plutselig ser jeg på klokka og tiden har gått veldig fort. Etter trening i dag har jeg fått et besøk av Andreas, og etter det har jeg bare stellt med rommet. Det begynner og endelig ligne på et rom for å si det sånn. Det skal gjøres ferdig nå i helga. 

I dag var jeg på hospitering, linja het design og håndverk. Selvom jeg ikke vil bli noen innen noe av det man kan bli der, har frisør litt i bakhodet men er så utrolig slitsom å stå i så mange timer i strekk. Jeg hospiterte på Godalen vgs og der fikk vi låne en frisør salong av de som går frisør linja der, vi gikk sammen to og to og vasket hverandres hår og rettet og krøllet det. Mitt hår tok hele 2 timer til sammen! 


 

God natt!

Linnea

HOSPITERING

Hallaisen!
I dag har jeg og flere andre vert ute på hospitering på forskjelige vidergående skoler, jeg valgte da media og kommunikasjon så jeg ble valgt ut til å gå på bergeland vgs. Det var faktisk ganske kjekt, vi tok bilder ute i byen og så skulle vi inn å redigere de på photo shop og lingnende. I morgen fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre et eller annet inne på et studio og ta protrett bilder eller noe sånt, blir nok gøy det. Så etter skolen i dag var det rett på full trening, nå er det ikke lenge til NM kun 1 uke og 4 dager. Så i morgen blir det general prøve, alle foreldre kommer og ser på. Får håpe vi kjører bra. Så akuratt nå sitter jeg og natalie og bare slapper av, skal snart legge oss. Ble en sen natt i går hehe.▲charlotte

SØNDAG
Heiheihallo
Denne søndagen har vet veldig fram og til bake, først var det hjem fra mormor og så jogget jeg faktisk og så kom maria så skulle jeg til linnea og male men etter en halv time skulle de dra så da var det tilbake hjem igjen. Men så fikk jeg endelig slappet av her hjemme da.Nå sitter jeg å venter på at natalie skal komme, vi skal på hospitering på bergeland i morgen. Så hun skal sove over her, det blit gøy.

▲charlotte

MALING

Hei!

I går hadde jeg en veldig koselig kveld hos Andrine. Vi så for det meste film og masse prison break, hadde kjøpt ganske mye godteri og kjenner at jeg spiste litt for mye. Men i dag skal hele dagen min gå på å male rommet, vill bli fortest mulig ferdig med det. Gleder meg til å se resultatet og håper jeg blir fornøyd.

 

Ha en fin søndag videre!

Linnea

LØRDAG

Hellu!

Dagen i dag har egentlig ikke gått til så mye spesiellt, var en liten tur på kvadrat med Christina. Kjøpte ikke noe stort, egentlig. Men er egentlig øyeblikk på vei ut døra, skal nemlig overnatte hos Andrine i kveld, noe som er en god stund siden sist nå. Jeg tar med kameraet og får se om jeg får knipset noen bilder. 

Vi er også godt i gang i å spille inn en video til dere som er veldig morsom å se på, synes vi vertfall. Vil ikke helt fortelle hva det er enda. Den er nok mest sansynelig ferdig over helga, og da starter vi å redigere osv. 


Veldig uklart, men det var vell det mest normale bilde jeg fikk til.

 

Skal du på overnatting i dag?

 

-Linnea 

HOME ALONE

Heisann! 

Har vert alene hjemme i hele kveld, er så herlig! Fikk et lite besøk av Charlotte men hun har tatt turen hjem for en liten stund siden. Det jeg har gjort er vel sett prison break helt til Charlotte kom. Da lakte jeg middag til oss, ikke et spesielt fest måltid men middag ble det. Nå sitter jeg med bringebær og skal se enda mer prison break. Er snart ferdig med allt sammen, gruer meg til det skjer. Da må jeg finne noe annet å se på. Er avhengig av serier, det er helt sykt! 

Må også bare få sakt hvor mye jeg gleder meg til det skal bli helg! Går så fort lei av skolen! På fredag skal det være sånn konf ting i hele 7 timer om jeg husker rett, håper vi skal gjore masse gøy denne gang. Har ellers ikke andre store planer for helga. Skal starte å male litt på rommet mitt for i morgen flytter broren min ut, det skal bli herlig, en mindre person her hjemme. 

 

Liker du å være alene hjemme?

 

Linnea
SLITENNå er jeg så sliten og trøtt. Har vert på trening, og resten av dagen har gått til å lage og øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen. Har også RLE prøver jeg skal prøve å lese litt på før jeg legger meg. Og foresten så er rommet mitt ferdig om ca 2 uker! Jeg får rommet som broren min har nå men han flytter ut på Torsdag om jeg husker riktig. Da skal vi male, tapetsere og legge nytt gulv. Gleder meg skikkelig til det blir helt ferdig, så jeg slepper å ha soverom vesiden av mamma er vel noe av det jeg gleder meg mest til. 

pusser du opp rommet?

 

-Linnea

TRENING, TRENING OG TRENING

Hei Hei, må egentlig springe av gårde til trening nå, men tenkte jeg skulle komme innom med et sjapt og lite innleg. Denne dag har ikke vert så inntresang, så er ikke så mye og fortelle. Men tenkte jeg skulle komme med litt bilder fra helgen når jeg er ferdig på trening, så stay turned.
▲charlotte

SUNDAY FUNDAY

Hei hei alle sammen!
Da var det allerede søndag. Dager som dette pleier å ende opp med at jeg bare sitter i senga og ser på vampire diaries, men i dag har jeg faktisk ting jeg skal gjøre.
I dag når jeg våkna fikk jeg sykeste sommer følelse, det var masse sol og varmere enn det pleier å være. Det var så herlig, Er virkelig lei av alt som har me kulde å gjøre. I dag skal jeg selge dopair og må sette meg ned å øve på prøve. Har virkelig ikke lyst, men jeg må. Kommer nokk innom med et innleg senere.
▲charlotte

TRENING

Heihei!

Da har vi akkuratt kommet hjem fra trening. Kjenner vi er så klare for NM nå, rutinen begynner å falle på plass og det blir nokk ett kjempe bra resultat! Nå sitter vi hos Maria og sitter barnevakt for lillesøsteren hennes, skal ikke finne på noe stort, bare se idol, spise taco og litt sånnt.

Vi har tatt med kamera å skal ta litt bilder så kommer mest sansynelig vis ett innlegg senere også!

Så sosiale er vi

▲Charlotte&Linnea

FAVORITTER I SMINKEMAPPA▲ Bahama Mama, solpudder fra the balm

▲ Kabuki brush, fra glo minerals

▲ Leppestift, i fargen plinki fra mac

▲ Vippetang, fra The Body Shop

▲ Mineral brush, fra Mary Kay

▲ DownBoy, blush fra the balm

▲ Brow set, i fargen clear fra mac

▲ Full Flawless Face brush, fra bareMinerals

▲ Under-Eye Concealer, i fargen golden fra glo minerals

▲ Naked Lunch, øyenskygge fra mac

▲ kost nr 208, fra mac

    charlotte

HYTTETUR

Heisann! 

Da sitter jeg her helt borte fra all sivilisasjon og spiser godteri. Har ikke funnet på noe stort i dag bare sett på prison break og spillt mange spill på mobilen. Standard meg. Så imorgen reiser vi hjem og tilbake på skolen på mandag. Kjenner at jeg gruer meg litt til å komme tilbake, er så herlig med fri. Har foresten hytte i Lyngdal til dere som ville lure på det :)


Dere får enda en gang et vakkert tullebilde fra meg ;)

Er du på hyttetur?

-Linnea

HAPPY VALENTINE


(gammelt bilde)

heihei! hadde egentlig planer om å poste et innleg i dag tidelig, men så skjedde det masse ting og tang foreksempel at christina mista mobilen sin på bussen åsså var det en mann som hadde funnet den. Så vi måtte helt til byen for å hente den, men når vi var i byen så var det kun en halvtime til vi skulle møte Linnea, Andrine, Wendy, Thea og lone. Så da hadde vi ikke tid til å reise hjem igjen å stelle oss, så det endte opp med at vi gikk rundt i byen ustellt mens alle de andre hadde sån halveis pyntet seg. Men ja, vi har da spist på egon og skal snart hjem til linnea og se på en romantisk film og kose oss me noe godt.

ha ellers en fin valentine´s day
▲charlotte

GOD MORGEN

God Morgen alle sammen!

Dag 2 i ferien, er så herlig og stå opp senere og bruke god tid om morgenen. Nå har endelig Linnea komt til meg. Tok en evighet som vanlig å få henne ut av huset. Så nå sitter vi her og bare slapper av og ser på Tv før vi skal ta oss en liten tur på pizza bakeren å spise frokost sammen med Wendy. Vet ikke helt enda hva vi skal senere, skal nok en liten tur på kvadrat eller noe, men vi oppdaterer i løpet av dagen! Vi har også planlakt noen videoer til dere, so stay turned (?) haha.


 Et lite bilde fra i morges!

Vil dere ha mer videoer?

-Charlotte&Linnea

 

LAUGH OUT LOUDHallaisen!
Første dag i ferien, så herlig. Jeg, Linnea og Wendy tok oss en tur til byen, ingen av oss hadde noe spesielt med penger så det ble til at vi bare gikk rundt å kjikket. Og som alle vet var det morsdag i går, jeg fikk ikke sjangs til å gi mamma en gave så jeg tenkte jeg kunne lage muffins. Så nå står det muffins i ovnen og mamma har noe å glede seg til når hun kommer hjem.

▲charlotte

VIDEOBLOGG:LØRDAG`S KVELD▲Charlotte

Fortjent

Heisann!

Nå var det herlig å komme hjem å slappe av med litt godt, og en herlig seng! Har sittet barnevakt i nesten 6 timer. Unger som ikke vil legge seg er noe av det verste jeg vet haha, men fikk tjent litt penger da. Har ikke gjort så stort mye mer i dag, var en liten tur innom kvadrat men kan ta et innlegg om det i morgen eller noe! 

Så har foresten påske egg komt i butikkene!! Det er høydepunktet med påsken spør du meg, selvom det er en god stund til enda! Nå skal jeg se en eller to episoder med prison break eller noe før jeg tar kvelden så snakkes! 

-Linnea 

HJERTER

Da jeg hadde besøk av Thea tok vi litt bilder, ble ikke så mange og heller ikke så fine men men! 


Why so serious?


Sprekinger! 


Hahaha

Ganske kort innlegg men er klar for senga! 

Synes?

-Linnea 

PINK

Dagen i dag har vel egentlig vert lik alle andre dager i denne uken, bare vert hjemme og slappet av med medisiner og null stemme. Klarte faktisk å komme meg ut en liten tur for å se på tapet til det nye rommet jeg skal få. Jeg gleder meg skikkelig mye er så lei av å være i øverste etasje, så nå skal jeg helt ned i den siste. Men vi fikk faktisk bestilt en tapet og jeg likte den skikkelig godt, dere får se den når mitt nye rom er helt på plass! 

Så nå venter på at Thea skal komme å holde meg litt med selskap, skal bli herlig og bli litt soslial igjen vertfall. Kan prøve å lage et lite innlegg imens hun er her også! Men vi får se om vi er i "ta fint bilde modus" som jeg kaller det for.

 

-Linnea

VINTERFERIE

hei hei alle sammen!
Da var det endelig ferie,noe jeg har gledet meg til lenge. Jeg skal egentlig ikke noe spesielt, skal bare væren hjemme og slappe av. Etter skolen i dag ble jeg med thea hjem og vi fikk for oss at vi hadde lyst på pannekaker, så da lagde vi selfølgelig det. Så nå sitter vi her og ser på vampire diaries og koser oss med pannekaker.


var ikke fotogen i dag, haha

Ha ellers en fin ferie videre
-charlotte 

TRENGTES

Heihei! 

Da har jeg faktsik klart å komme meg opp av senga for et øyeblikk og ryddet i sminkeskuffa mi. Er så lei av det rotet oppi der, så nå fikk jeg kastet masse og ikke minst funnet masse glemt sminke. 

 

FØR:ETTER:


 

SYNES?

 

-Linnea 

HERLIG KVELD

Helluen, da sitter jeg er som jeg gjør nesten hver eneste kveld og ser på Vampire diaries. Er helt hekta, anbefaler det virkelig. Ellers i dag har det ikke skjedd noe spesielt. Så har vel ikke mye annet og fortelle.


▲charlotte


Ukas spørsmål 2

 

Hvor er koppen kjøpt?

Det vet jeg ikke, fant den nede i kjøkken skapet

Hvor mye har du sett på prison break?

Jeg ble ferdig med sesong 1 på 5 dager så nå er jeg godt i gang med sesong 2

Hvilken rase er hunden din linnea?

Han er en pomeranian

Hvor kjøper dere Cheer shortser?

De kjøper vi på konkuranser som Eiker, NM osv

Hvor har du kjøpt den der "a smile is the pritties thing you can were" skiltet?

Har kjøpt det på La Vida

Hvor er alle lebestiftene fra?

Rimmel, Viva La Diva, The body shop, tcw

Har begge mac?

Ja, det har vi

Hvor er den nagleveska fra?

Den er fra H&M

Hvor mye kostet toppen?

Var på salg og kostet 99kr

kan dere ri? på hest?

Haha, linnea kan vertfall ikke

Hvor er di røde skoene i bakgrunnen fra?

De er fra din sko

Hvor e sengetøyet fra?

Fikk det av julenissen så det hvet jeg ikke

Virker som du har sykt fint rom, kan du lage et innlegg om rommet ditt charlotte?

Kan ta det i ett eget innlegg

Hvor kjøper dere Cheer shortser?

De kjøper vi på konkuranser som Eiker, NM osv

 

Det var alt fra denne uken så bare kom med mer til enste uke :)

 

-Charlotte&Linnea 

God morgen

God morgen!

Dette er bare et skjapt innleg før jeg tar turen ut.
I dag våknet jeg av den deilige lukten av bacon og pannekaker. Alltid like herlig, har egentlig ingen store planer for dagen utenom at jeg snart tar turen bort til Charlotte for å spille inn en ny video til dere. Senere kommer også Christina og skal overnatte, koselig.

Namnam

-linnea

Just Chillin

Hei alle dere! 

Dagen i dag har egentlig ikke gått til noe stort uten om en liten tur til byen med Wendy. Fikk kjøpt meg noen små ting jeg tenkte jeg kunne vise i morgen. Men i morgen skal jeg og Charlotte spille inn en ny video til dere, håper dere kommer til å like den. Da jeg kom hjem fra byen har jeg vel bare ligget på sofaen frem til nå og sett fil og prison break, og såklart spist godteri.  Men vi tenkte å spille inn mer videoer så kom med forslag vi blir glade for tips! 


 
Var ikke i helt "ta fint bilde modus" hehe så et av mine mange tulle bilder!

Ha en fin kveld videre! 

-Linnea

VIDEO:FREDAG´S KVELD

▲Charlotte

SNART HELG

Hei hei alle!
Denne dagen har vert veldig uinntresang, så har ikke så veldig mye og fortelle. Men jeg kan vel si at jeg gleder meg enormt mye til helg, er så lei av å stå opp tidelig,lekser osv. Så det skal bli godt. Vi vurderer om vi skal ha hund, så vi har prøve tid med en skjønnas på 13 måneder.

▲Ha en ein kveld videre
   charlotte


SYK

Heihei

I dag har jeg desverre blitt syk og ikke gjort noen ting uten om sett prison break som vanlig, det er helt seriøst en av de beste tv seriene jeg har sett. Får hjerteinfrakt i hver episode siden deter så spendenes. Så nå har jeg akkuratt fåt matlystel litt opp så jeg har spist et horn og drukket en kopp varm te, kunne desverre ikke gå på trening i dag heller siden jeg er smitte farlig eller hva jeg skal kalle det. Og nå er det ikke så alt for lenge til NM heller er 44 dager til vi reiser. 

Kommer nokk med enda et innlegg senere :)

-Linnea 

GOD NATT

God kveld alle sammen, beklager for sen oppdratering men har vert busy hele dagen. Har måttet flytte over tingene til pappa og så var det rett på trening og hjem og øve på presentasjon til i morgen. Men ellers så tror jeg at jeg snart hopper til sengs så kommer jeg forhåpentligvis innom med et innleg i morgen

 
▲charlotte

Trening

Hei!
Da måtte jeg bare komme med et kjapt innlegg før jeg går i chille modus og dermed ikke orker og bevege en muskel. Nå har jeg nettop kommet hjem fra trening, følte det var en evighet siden sist, pga hjernerystelsen. Så nå kjenner jeg gangsperren i lårene komme allerede. Det er vel det eneste jeg har gjort i dag uten om etter skolen så lakte jeg og Thea pannekaker, koselig. Så nå går jeg og tar en dysj og bruker resten av kvelden på prison break!

Slapper av

Litt dårlig bilde, men dette er det største blåmerket jeg har hatt noen gang!

-linnea

ROOM DETAILS

Hei!
Da er det Søndag og det betyr siste daegn i helga, desverre. Har ikke funnet på noe spesielt bare vert med venner og kost meg masse med dem. Det eneste jeg skal gjøre i dag er vell å bare ligge i senga å se prison break, for å så gå ut litt senere å se film eller noe med Thea å Christina, haha sånn er ca alle mine søndager.

Men så har jeg også vert en flink pike og ryddet hele rommet mitt, så har tatt litt bilder av det!Så her sitter jeg og kommer til å sitte her hele dag også!

 

Synes? 

-Linnea


 

OUTFIT

Hei, da kommer dagens outfit. Ble desverre dårlige mobilbilder siden kameraet mitt gikk tom for strøm.

\\genser hm\\topp bikbok\\bukse carlings\\


Synes?
-linnea

HELG ;)

Heihei!
Da er det endelig helg igjen! Men denne uka har faktisk gått ganske fort. Har ikke så veldig store planer for helga uten om en overnatting i dag og en i morgen. I dag lakte jeg og Thea pannekaker etter skolen, de var overskende gode. Etter det gikk vi å feita oss litt mer opp på mc donnalds. Så nå sitter jeg å rydder rommet før jeg får besøk! Haha så gjett hva jeg fant? Bilder av når jeg var liten, var jo litt søt også da...

Synes?

-linnea

Hjernerystelse

Hei!
På skolen i dag klarte jeg å få en dør i hodet så jeg fikk blackout og ble svimmel, kvalm og vondt i hodet. Fikk beskjed om at det trolig er en hjernerystelse og mamma kom da å hentet meg på skolen. Nå må jeg bare ligge hjemme å ta det med ro å ikke se så mye på tv ogsånnt for å ikke få verre hodepine. Men gjett hva jeg gjør? Ser på tv haha, men det er jo ikke så stort mye mer å gjøre?

-linnea

Ukens spørsmål #1

Hei alle sammen!

Da kommer det første innlegget av ukensspørsmål! Vi ble utrolig glade for at dere hadde så mye dere lurte på og har fått så mange fine kommentarer i det siste. 

1.hvor lenge har dere gått på cheerleading? hørt det er dyrt, er det vert det?

Vi har gått på cheerleading i litt over et halvt år, det spørs hva du mener med dyrt. Det er mye å betale når du tenker på drakt, sko og at du får lov å trene i den klubben du går i. Så er det jo kunkuranser som NM osv som også koster. Og JA det er verdt det! Jeg vi angrer ikke ett sekund på at vi startet og kommer ikke til å slutte. Du blit kjennt med så mange herlige folk og du kommer i god form. Cheerleading har forandret oss. 

2. Dere er egentlig sykt like, er dere i familie?

Nei, vi er ikke i familie :)

3. Hvor er skjerfet kjøpt?

Det er kjøpt på H&M og kostet 199.-


 

4.Hvilken sport går dere på ?

Vi går på cheerleading

5.hvor har du kjøpt det senge tøyet? og nattboret?

Begge er kjøpt på IKEA


 

6. Er dere søsken?

Nei, det er vi ikke

7.Hvor har du kjøpt den lilla t-sjorten? er den god å trene i?

Den har jeg kjøpt på Cubus og den er kjempe herlig å ha på seg på treninger.

8. Hvilken perfyme bruker dere?

Linnea: Jeg bruker Nicki Minaj 

Charlotte: Fantasy av brittney Spears

9.Hva vil dere bli når dere blir store?

Begge to vill enten bli fotograf eller jobbe i fengsel eller noe som har med politi og gjøre

10. Til Charlotte: Hvorfor flyttet du ikke med moren din?

Siden mamma og pappa skillte seg, og det var pappa som valgte å flytte ut

11. Hva gjorde dere i sommer?

Linnea: I sommer var jeg på vier sommerleir, hytta og i Hellas 

Charlotte: Var på Vier sommerleir, Spania og hytta til Linnea

12. Hvor mage hårfarger har dere hatt?

Linnea: Jeg har naturlig blondt/kommune farget hår så farget jeg det brunt, så stripte jeg det blondt og farget det blondt. Så farget jeg det brut igjen men har farget det mørkere og lysere en del ganger. En gang farget jeg håret mitt helt rødt uten vilje så nå har jeg det brunt igjen.

Charlotte: Jeg har naturlig mørk blond men så farget jeg håret blondere og så farget jeg det brunt som jeg enda har.

13. Hvor mange penger får dere i mnd?

Linnea: 800+ 

Charlotte: 1000+

14.Hvor ofte trener dere?

Vi trener 3 timer i uken utenom tøyingen hjemme

15. Hvilke serier ser dere på?

Linnea: Glee, vampire diaries, pretty little liars, gosspi girl og skal se ferdig sesong 2 så skal jeg se prison break om igjen

Charlotte: Vampire diaries og pretty little liars

16. Hvilken klasse går dere i, går dere i samme klasse?

Vi går i 9. klasse og ja vi går i samme klasse

17. Hvordan kjenner dere hverandre? 

Vi har gått i samme klasse siden 1.klasse

18. Hvilket lag går dere på? 

Vi går på Stavanger diamonds Håper dere fikk svar på det dere lurte på så er det bare til å spørre om det er noe mer dere lurer på til neste uke

 

Charlotte&Linnea

 


Syk!

Hei alle sammen!

I dag har jeg vert syk og ikke vert på skolen. Måtte tvinge meg selv til å bli med å prøve bunaden som jeg skal ha på meg i konfirmasjonen min. Så på lørdag er den klar til å hentes. Så nå skal jeg prøve å få komt meg på trening så når jeg kommer hjem derfra skal jeg bare slappe av å prøve å bli frisk til i morgen.

Er ikke helt i bildemodus nå dere fikk et bilde av lykke :)

Hva skal du i dag?
-linnea

Bursdag!

går var jeg i bursdag til Anna, Sabrina og Natalie. Vi koste oss kjeme mye med god mat, dans og herlige folk. Tusen takk til alle for en flott kveld!

Så nå skal jeg begynne å stelle meg for å så gå en tur på kvadrat med Thea og Christina.

-synes?

Linnea :)

Ukens spørsmål?

Hei! 

Vet jeg lovet dere det innkjøpsinnlegget.. Men så kom jeg hjem og så at nesten alt ligger hos pappa så da ta jeg det på Torsdag. I dag har jeg vert i byen med Wendy og Natalie. Det var kjemoe koselig. Har desverre ikke tatt noen bilder. Jeg fikk kjøpt meg en del ting igjen, hehe må snart slutte å kjøpe ting å heller prøve å spare. Men er det salg så er det salg. Vi gikk en liten tur på kvadrat etter på for å hente noen sko jeg hadde lakt av, og tok som vanlig turen innom Mc donnalds.  
Sneak peak på innkjøpene i dag! 


Så nå sitter jeg å ser på Glee og håper på en tidlig seng i dag! 


MEN HELE POENGET MITT VAR EGENLTIG, SKAL VI BEGYNNE MED UKENS SPØRSMÅL? DA SVARER VI PÅ SPØRSMÅLENE DERE HAR SPURT OSS OG VI SVARER PÅ SLUTTEN AV UKEN BEGGE TO! DERE KOMMENTERER SPØRSMÅLENE PÅ HVILKET INNLEGG DERE VILL :D 

 

-LINNEA :D 

SYK

hei igjen!
I dag tidelig våknet jeg opp med høy feber og slakk i hele kroppen så ble ikke noe skole meg i dag. Er så pass slakk at jeg bare ligger i sengen å ser på vampire diaries, tror jeg har sett 5 episoder bare i dag. Ellers i dag kommer jeg nok ikke til og gjøre mye annet, men har blitt litt bedre så klarte og poste et innlegg. Så lurte jeg også på om det er noe mer dere vil se på bloggen, mer videoer? anbefalinger eller noe sånt? Hadde vert fint om vi fikk beskjed om det.
❉snakkes senere
   charlotte 

2012 minner!

Heisann!
Jeg bladde igjennom alle bildene jeg hadde på dataen og fant ut at det var en god del! Så nå har jeg mekket istand en liten video til dere om hvor mye jeg har forandret meg! Og dere får også se hva jeg har drevet på med i 2012. Jeg merka at alle minnene kom tilbake og satt å lo litt for meg selv her jeg sitter. 2012 var et bra år men dette skal bli bedre!  

 

 

Synes om videoen?

linnea  :D  

HELGENS INNKJØP

heihei folkens!
En stund siden nå men er tilbake med helgens innkjøp, kjøpte ikek noe spesielt men noe jeg tengte nytt av. Håper du liker det.


Kosebukse fra bikbok 199;

kosebukse H&M 199;

❉charlotte
 

THIS DAY

heihei, i dag har jeg ikke gjort en ting. Nå som jeg har ferie så er det faktisk ganske herlig og ta seg en dag og ikke gjøre noen ting, men i morgen så skal jeg og flere veninner på et juleball i byen. Det er ikke bare med skolen men for de som vill, tror jeg.. Så gleder meg veldig til det. Etter på så skal jeg og linnea hjem til natalie og overnatte der, det blir nokk kjekt. Hadde ikke så mye mer og si i dag, men skal nok droppe innom med et innlegg i morgen❉snakkes da
       charlotte 

 

 

FLYTTET

hei hei alle sammen!
Som dere ser på overskriften så har jeg flyttet, altså mamma og pappa har skillt seg så jeg har flyttet med pappa. Jeg synes det er utrolig koselig her vi bor og er kjempe fornøyd me valget til pappa. Så ellers så  sist uke hadde vi sånn muntlig "eksamen" på en måte og det fungerte sånn at vi hadde lese dag på mandag og så skulle jeg ha presentasjonen på tirsdag og resten av uken hadde vi fri, eller utenom på fredag måtte vi på skolen fra halv 12 til 1 og få karakteren og litt sånn. Men det var bare koselig da. Så har jeg hatt to veninner på overnatting i helga men har bare bilder fra den ene dagen der linnea såv over, det enesete vi gjorde var å sitte og se på pretty little liars, men der var koselig. Og nå er det FERIE!!!


snop (Y)

haha, beste bilde :p

❉charlotte

KAKAO

halloen!
I dag våknet jeg med at jeg hadde feber og slakk i hele kroppen så jeg ble hjemme fra skolen, det var ganske herlig egentlig. I hele dag har jeg ikke gjort en ting uten om nå som jeg ble litt bedre. Så jeg gikk ned og så i skapet og der fant jeg en pose kakao, så bestemte meg da for å lage kakao. Og som linnea sa i forrige innlegg så er det ikke lenge til eiker, og jeg gleder meg enormt mye. Nå er det bare 3 dager til så tror jeg snart må begynne og pakke. Skal også sørge for oppdratering om hva som skjer når vi er på eiker.


nam!

charlotte,blogges!Sorry

Hei!

Sorry for dårlig blogging men pcen min er ødelakt og den rett og slett funker ikke. Skal sende den inn på reperasjon så fort som mulig. Kan få prøvd å blogge på ipaden som jeg gjør nå litt fremover.

Men iløpet av denne tiden har det ikke skjedd noe spesielt uansett. Bare vert syk, vert med venner og trent. Og nå er det bare 10 dager til eiker open, en cheerleading konkuranse i Drammen som jeg gleder meg masse til!!

-Linnea

NYE SKO

heihei alle sammen!
Nå som jeg har penger så klarer jeg ikke og unngå og bruke dem så i dag etter skolen tok jeg og wendy en tur innom kvadrat der jeg kjøpte et par med hvite lave converse. Jeg har hatt lyst på det en liten stund men har aldri hatt penger til det.  Så endelig var de i hus. Ellers i dag har jeg vert på trening og vi måtte trene en time ekstra i dag, men det var bare kjekt + det begynner og nerme seg Eiker open. Gleder meg virkelig for det er nemmelig bare 18 dager igjen. Så hvis det er andre der ute i verden som skal på eiker så legg igjen en kommentar så kan vi gjerne møtes !


haha, heihei!

hade bra alle sammen, håper du likte innlegget 
  og si i fra om du skal på eiker open, vil kjerne møte deg!


 

DONE

HEIHEI!
Da er jeg ferdig med å feire både familie bursdag og bursdag med veninnene mine. Feiret bursdagen med jentene i går til i dag i en liten leilighet vi hadde leid, tror vi koste oss alle sammen uten om at vi alle var ganske trøtte i dag tidelig.Og i dag feiret jeg familie bursdagen..kjekt det også. Jeg hadde da ønsket meg penger til bursdagen så jeg fikk det og den nye justin bieber boken, hud sminkefjerner, et søtt skjilt til rommet der det står always kiss me goodnight. Tror det var alt. Men tusen takk til alle sammen. og nå sitter jeg og koser meg med kake restene,mm!

kake restene


ha en fin søndags kveld videre :^)

CUPCAKES

heihei alle sammen!

I dag var jeg hos legen for 2. gang på 3 dager og denne gang var det ribbebeina det gjalt. Har nemlig brista 3-4 stykker. Etter det gikk jeg hjem så kom Charlotte på besøk og vi lakte cupcakes, og risengrøt og drakk julebrus til. Julestemning på høyt nivå. Nå må vi bare ta oppvasken etter oss så skal vi en liten tur ned til vår kjere venn Christina, det blir nok også koselig.

HAR DU FORSLAG TIL HVA VI KAN BLOGGE OM?Heh, kan vel ikke kalle meg glasur mesteren? 

-Linnea


 

HELGEN MIN

heisann!
har ikke blitt noe blogging i helga.. har hatt det travelt hele tiden, så jeg tenkte jeg kunne ha en resume av hva jeg har gjort i helga. Da får jeg vel starte. Først på fredag etter skolen så gikk jeg og linnea til byen for at jeg skulle fulle på busskortet og med det samme var vi innom nervesen og fikk med oss 3 boller og hver sin varm sjokolade. Jeg hadde fått sånn gratis kupong siden jeg hadde hatt bursdag Så møtte vi malin og dro hjem til meg og di to sov over hos meg.Det var kjempe kjekt, vi var en tur innom på kvadrat der jeg kjøpte et nytt solpudder og så koste vi oss med mat på mexicana. Når vi kom hjem endte det opp med at vi tokk noen bilder, kan viser dere noen etter på. Så kommer det over til lørdag, jeg måtte rydde over hele rommet for wendy skulle ligge over hos meg. Jeg og wendy hadde oss også en tur innom på kino, der vi så paranormal activity 4. Den var sykt skummel må jeg si. Så etter kinoen var vi på mc donalds og smakte den nye hamburgeren chees bacon, jeg synes den smakte helt okei men hadde forventet bedre. Så når vi kom hjem var vi inne hos meg men per magnus, der vi hadde planer om å se pregnant man eln, men ble ikke noe av. Så nå er det da søndag og i dag måtte jeg stå opp tideligere en vanlig for jeg skulle opp på fritidsgårdem og selge vaffler og litt sånn eller lettere sagt jobbe på en slags cafe. For klassen vårs holder på å tjene opp til klasse tur i 10ende så vi jobber med saken. Etter og ha sittet der i 3 og en halv time så kom jeg hjem og bare satt forann tven. Men så ringte linnea og så gikk vi på pizza bakeren og tokk oss en pizza.. mm det var godt! Så nå kommer det bilder fra helgen ⇣


bilder fra fredag
hadde ingen bra bilder fra lørdag

og dette er meg i dag

snakkes søtinger 

ENDELIG BURSDAG

God Morgen alle sammen!
Som dere kansje ser på overskriften så har jeg bursdag i dag,jeg blir faktisk 14 år haha. Dette har jeg virkelig ventet på. Så i dag tidelig kom mamma inn me kake og en liten pakke til meg, det synses jeg var kjempe koselig. Dette ble bare et kjappt innlegg for jeg må gå å stelle meg nå! Så vi snakkes senere.


måtte bare spise litt av den med en gang (skal være fire ektra lys, men det dattav)

og denne lille gaven , tusentakk mamma!

hadebraa ;-);SMINKEN MIN;


full coverage buki brush og pudder i fargen light  //bareMinerals//

full flawless face brush og solpudder //bareMinerals//

consealer i fargen golden  //glo minerals//

blush fra mac og kost fra marykay

primer //bareMinerals//

sånn som forfrisker sminken //mac//

til venstre naked lunch i midten corduroy
matte og til høyre omegamatte

eyelinere en i fargen engraved og industry //mac//

maskara fra prestige og vippetang fra bodyShop

øyenbryns gelé (trenger ny) //mac//

leppestifter fra mac,isadora og viva ladiva eln..

❉håper du likte lnnlegget 
...charlotte
 

What to blogge om ?

Elsker Engelsken min, haha

Men uansett, vi har et stort problem og aner ikke hva vi skal blogge om. Så har du et tips så kommenter gjerne i kommentar feltet, det kan være alt muligslags. Har også tengt at vi skulle lage en video blogg, selv om jeg synes det er sykt kleint, men skal nokk få det til. 

Så igjen kommenter, kan ikke få formange forslag ;)Var ikke så veldig fotogen for øyeblikket så tok et gamelt haha. 

-Linnea
 

IM BACK

HAllo!

Som dere ser på overskriften er jeg tilbake!
Jeg har tatt meg en liten ´´pause´´ på en måte fra denne bloggen og hatt en med Christina. Men nå er den over... Men nå har jeg fått opp motivasjonen til å starte på nytt. Så nå går det sikker mye bedre me oss begge i å poste flere innlegg. Så nå sitter vi hos Charlotte og har komt hjem fra gudstjeneste for en liten stund siden. Skal jo konfirmeres neste år så man må jo egentlig gå i kirka. Men men.. er kake i slutten haha. Har ikke så mange planer senere utenom at jeg skal være me Thea å se film eller noe og få plass noen små ting på det nye rommet mitt, som endelig er ferdig! Og endelig har jeg mye større seng.
oyes,back to ellinghard

-linnea

PROSJEKT:NYTT ROM

Hellu!
Denne helga blir det litt hektisk pga at jeg skal flytte opp på et rom som er litt større. Men jeg vil ha det enda større så jeg skal fjerne den senga som var der og noen skap. Jeg har allerede begynt og tatt ting ut av skapene og sånn men det som er igjen er jo at jeg må flytte alt jeg hadde nede opp og så pynte det og sånn da. Men jaa.. jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med det og jeg kan kansje ta asså lage en video om hvordan det ser ut når jeg er ferdig eller ta noen bilder eln.. Men vi får se. Akkurat nå sitter jeg og spiser vanilje kesam med blåbær. Igår var jeg hos veninna mi linnea og der smakte jeg den vanilje kesamen og den var sykt god. Så jeg måtte nesten kjøpe den me meg hjem jeg også. 
Dere hører kansje noe mer fra meg i løpet av helgen.


namnam!

❉ha fortsatt en fin fredag videre ;-) 

LAGER PRESENTASJON

heihie alle sammen!
NÅ sitter jeg er å stresser med å lage norsk presentasjon. Vi skal ikke ha presentasjonen før neste uke men jeg vi bare bli ferdig med den og ellers i dag har jeg egentlig ikke gjort en dritt! føler meh så slakk haha. Men i morgen skal vi da på en yrkesmesse der vi skal melde oss på et foredrag så forteller de litt om det vi velger og så er det masse boder vi kan gå rundt å se på, og jeg valgte da media og komunikasjon. Så håper det blir kjekt!


haha,heihei

takk for at akkuratt du leser bloggen min!

NY SLØYFE

hallaisen!
Da har jeg vert på første trening uten gipsen, og det var utrolig herlig. Men armene mine er ikke så pass gode enda til å stunte.. så må vente litt lenger med det. Treningen i dag var kjekk som valig selv om jeg ikke kunne bli med å gjøre så mye, siden de øvde på stunt. I tilleg så fikk vi sløyfene vi skal bruke på konkurranser frem over og jeg synes den var kjempe fin, altså sølv med glitter og en D på som står for Diamonds. Ser virkelig fram til og bruke den + akkuratt nå sitter jeg og lager en presentasjon, det er da at vi har lest en bok og så skal vi liksom presentere den.. jaa.


ELSKE DEN

gjerne lik eller del innlegget videre ;-)


DAGEN I DAG

heihei!
Beklager for at det er litt mye tid mellom hvert innlegg. Men nå som der er høstferie så har jeg så veldig mye annet å gjøre, men akkuratt nå fikk jeg tid til et lite innlegg. I Tilleg så kan jeg også si at jeg skal til oslo i morgen på shopping tur til onsdag så jeg tar med meg pcen og for forhåpentligvis tid til noen innleg før vi går ut om når vi skal spise om kvelden. Og i dag var jeg og natalie på en konsert i det nye konsert huset i stavanger, det var faktisk litt kjekt, men ikke helt min greie. Så nå sitter jeg og wendy og bare ser på tv haha! her kommer også dagens outfit.

ha en fin søndag videre ;-)


SNART HØSTFERIE

Halloen!
Nå er det snart høstferie og endelig fri fra skolen.. er virkelig lei ab alt som har med skole å gjøre. Så nå er det heller ikke lenge til jeg skal ta av gipsen, gleder meg kjempe mye! Skulle egentlig tatt den av på mandag som kommer men velger å ta den av på søndag,siden jeg har en sånn type gips at jeg skal klippe den av hjemme. I tilleg så hadde jeg og mamma og noen andre tenkt oss en tur til London men så var det så passet ikke alt inn og sånn med de dagene osv så vi skal enten ta det i november eller i mars neste år haha.. Men så ble det heller til at vi tar oss tre dager i oslo. Blir nokk koselig det også. Men ellers i dag så har jeg bare vert på skolen som vanlig og nå skal jeg snart ut og sammle inn flasker til sånn skoletur i 10ende. Håper det blir tur til London med skolen også.❉hva skal dere i høstferien ?

 

SLEEPOVER

hei ;-)
I dag ble det da til at jeg skal såver hos Andrine, det var ganske stress å komme meg bort for det gikk ingen bussen bort til madla og ingen kunne kjøre meg så jeg måtte ta taxi. Og det var ganske så skummelt og ta taxi så sent helt alene. Men heldigvis gikk det fint! Så nå sitter jeg og andrine og koser oss forran hversen pc og er sykt trøtte begge to, tar sikkert ikke lange tiden før vi sovner. Så tenkte jeg kunne slenge innom et innleg. Og nå er det bare 10 dager igjen til gipsen skal av! Gleder meg kjempe mye, det kommer til å bli en lettelse!


dette er da Andrine! MIN BESTE

❉HA EN GOD HELG VIDERE

BACON

god kveld!
Dette ble et ganske så sent innlegg men jaja..nå har jeg nettopp spist verdens aller beste kveldsmat. Det er da bacon,eggerøre og litt grønnsaker og sånn. NAM elske det, spesielt baconene. Hvis dere ikke visste det så elske jeg bacon mer en jeg elsker noe annet og spesielt nå i det siste føler jeg at jeg er avheningig av bacon. DET ER BARE HELT FANTASTISK..
Men noe annet som er forferdelig trist er at jeg skal i begravelse i morgen til en jeg har kjent hele livet og har betydd SÅ mye for meg og hun døde da av kreft, vill ikke nevne navn eller noe sånt på bloggen. Jeg har ikke vert i en begravelse før til noen som betyr så inmarri mye for meg... så får se hvordan det går.
//mobil-kvalitet,fant ikke laderen til kameraet//

❉ha en god kveld videre!


TRENGER PENGER

Heiheihallo!
jeg har vert rundt å sett på nette og funnet så masse jeg vill ha. Og jeg vill ha d NÅ haha. Men det som er så domt, det er at jeg ikke har penger til det for alt blir tilsammen 3059; og jeg aner ikke hvordan jeg skal skaffe meg alt det. Trenger virkelig hjelp, noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre for å tjene penger? SVAR ASSP! Ellers i dag så var wendy med meg hjem åsså ruddet vi ltt oppe på rommet for jeg skal flytte opp på et større rom, men det er ganske mye å flytte ut og bygge ned såå vi fikk startet på det. Så nå er det tilbake til øving igjen skal ha matteprøve i morgen og samfunn på torsdag..huff!


yesyes..

❉preikast!
KVELDSMAT

hei igjen!
da var jeg hjemme fra mormor og morfar og har i tilleg fått øvd på rle prøven, det er sykt stress. Men får gjøre mitt beste. Og så hadde jeg en kjempe god kveldsmat og avsluttning på dagen ;-)


yum

hadebra folkens

SØNDAGS KOS

HEIHEI ALLE SAMMEN
har ikke vert så mye blogging pga armene men får til litt mer nå ! så nå sitter jeg hjemme og bare glaner på pcen men må legga av litt tid til å øve på rle prøven vi skal ha på tirsdag, ellers husker jeg ingenting. Senere skal jeg også en liten tur til mormor og morfar der vi skal spise en koselig søndags middag.
this is hard!

❉ha en fin dag videre

kos med jentene

Hei igjen! jeg fikk da besøk av wendy, thea og natalie. Det var herlig å endelig få litt hjelp, det ente opp me at vi laget sjokolade mousse og vi spiste det med vaniljesaus, mm. Vi gadd ikke å vente så lenge så vi spiste den halv ferdig. KLARER IKKE OG SKRIVE MER..NAMNAM
❉Talast

brukket begge armene :`-(

hei folkens !
som det står i overskriften så har jeg da brukket begge armene .. det skjedde i går på cheerleadingen da jeg skulle prøve meg på arabar flikk flakk. det gikk fint de første gangene men da jeg skulle gjøre d alene gikk det ikke så bra. så det var rett på sykehuset da jeg kom hjem og fikk på meg gips, men heldig vis var det et lite og fint brudd i begge armene og jeg skal kun ha gips i 3 uker.. men det er sykt slitsomt. jeg klarer nesten ikke å gjøre noen ting selv. Trenger masse hjelp..og dette innlegge tokk sykt lanf tid å skrive. haha og det eneste jeg får på meg er skjorter og noen hettegensere..men jaa her skal dere få se hvordan det ser ut.❉snakkes folkens

back!

heihei alle sammen!
da er det til bake til blogging! nå har jeg da kommet hjem fra konf-leiren, og det var kjempe kjekt! kjekkere en forventet. Har ikke noe bilder fra turen siden jeg gadd ikke å drasse med meg kamera. Har egentlig ikke så mye å fortelle om turen heller, det eneste er at vi hadde sånn kristne samlinger holdt jeg på å si åssa spiste vi, og hadde fritid eller sånn at vi kunne gjøre hva vi ville og så hadde vi noen leker osv.. ja det var det meste det gikk i. Men etter vi kom hjem var jeg på mc donalds med thea,natalie,christina og linnea og så var jeg med peri og nå sitter jeg og koser med forran tvèn med druer og krem.. hehe elsker det!
NAMNAM!

takk for at akkuratt DU leser bloggen min
❉charlortte

Inspirasjon

 

 

 

 

 

 

-Linnea <3

Favoritt dekslerTeknikk-Magasinet//199;   ⬆                                                                           random butikk i spania//9?   ⬆


❉charlotte