cheerleading

VIDEO:; NM

Hei!!

Da er vi hjemme fra NM med en stolt 2.plass. Vi stillte i kategorien Junior Coed Intermediate, er super stolt over hele laget. Utenom konkuranse dagene har jeg kost meg masse, meste parten av dagene gikk på å være i konkuranse hallen og se på de andre lagene, men var ute å spiste på egon på lørdagen, spiste en burger og det er helt ærlig den beste jeg har spist på lenge. Vi badet også på hotellet på Lørdagen i bassenget. 

White Diamonds er ikke med siden jeg har ikke film av oss!

 

Synes om videoen?

-Linnea

Trenings outfit

Hei dere!
Hadde fått et spørsmål om hva vi pleier å trene i, så da svarer jeg bare på det med en gang!♥ T-skjorte som vi fikk på eiker open

♥ Cheer sko fra Nfinity

♥ Cheer shorts kjøpt på eiker open 

♥ Cheer sports bh kjøpt på eiker open 

 

Synes?

-linnea 
 

Trening next

Hei!
Nå fikk vi tid til et bittelite innlegg før vi skal på trening, har ikke skjedd så mye stort i dag utenom at vi var på yrkesmesse med skolen. Var ganske kjedelig og var sulten hele tiden. Men fikk jo masse nyttig informasjon om videregående skoler og jobb osv. Har ikke så mye jeg skal gjøre senere heller så da blir det et blogg innlegg om innkjøpene mine den siste tiden, om dere vil ha det? Blogges senere!

vill du ha et innkjøps innlegg senere?

Linnea&charlotte

Eiker open

Hei!

Da har jeg komt hjem fra Drammen og det var utrolig kjekt. Vi kom frem i 23 tiden om jeg husker rett og gikk da rett bort til hotellet og la oss. Hotellet var utrolig fint, husker ikke helt hva det heter. Så neste dag (altså på lørdag) dro hele diamonds bort til den hallen der konkuransen var. Må bare si at det var mange kjempe flinke lag! Jeg fikk også kjøpt et par ting som jeg kan vise i et annet innlegg. Senere på kvelden dro hele white og silver ut for å spise på Peppes pizza. Det var utrolig koselig. Etter det gikk vi tilbake til hotellet og var litt innpå andre rom. Tror vi måtte være på våre egne rom halv 11 men husker ikke helt. Men en ting jeg angrer på er at jeg la meg sykt seint på lørdag. Plutselig i 01 tiden fikk jeg en telefon av Charlotte som lurte på om hun kunne konne komme opp på mitt rom så vi kunne øve på dansen. Så sa jeg ja til det og det endte opp med at vi øvde også snakkte om altslags mulig til langt ut på natt. Så hun bare sov inne hos meg og Line. Så på søndagen sto jeg opp litt før klokka ble 07 og begynte å ta på drakt, sminke å ordne hår. Spiste frokost kl 08 og gikk bort til hallen klokka halv 11 tror jeg. Klokka halv 12 øvde vi på konkuranse matta også var det innmarsj kl 13 og vi opptredde kl 16.30 eller noe. Men stakkar Eline som klarte å brekke armen ca 10 min før vi skulle på. Jeg hadde det hvertfall utrolig gøy hele helga. Selvom jeg ikke såv så mye natt til mandag siden toget var ikke i Stavanger før kl 01 på natta. Og tog turen tok ca 7 timer.

Innmarsj

Pyramide

Dans


Var du på eiker?

Eiker Open

Hei!

Da er det bare 4 dager igjen til eiker open. Kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg. Vi skal møte opp på togstasjonen kl 1500 og er fremme i Drammen kl 2300 ca. Vi tar toget bort som tar 6 timer tror jeg. Men de kommer nokk til å gå fort når hele laget sitter samlet å gleder seg masse, også har jeg jo mange jenter å en gutt å snakke me på veien. Når vi kommer frem er det nesten rett til sengs for å legge oss for å være opplakte til konkuransen. Er litt usikker på om vi skulle opptre på lørdagen eller søndagen har hørt så mye forskjellig. Men vi kommer uansett til å klare oss kjempe fint. Rutinen vår er skambra! Så får jeg håpe at jeg får kjøpt meg mange nye cheerting der borte også. Hjemreisen på søndag er jeg sikker veldig sliten og kommer nokk til å sove. Men da kommer jeg ikke til å få sove når jeg kommer hjem, er bare sånn jeg er hehe. Men vi kommer hjem ca kl 0100 og da er jeg nokk ikke i seng før rundtom halv 3. Ønsk meg lykke til med å stå opp på mandag. Så dere får krysse fingrene deres på at vi skal vinne.

LETS GO WHITE!

Gamle pyramiden vår.

White drakten vår

Går du på Cheerleading og skal du på eiker open?

Linnea

Cheer!

Hallo!
Nå sitter vi å chiller litt hos Charlotte før vi skal videre på cheerleadinga, som starter kl 5. Ellers så var det ikke så godt å starte på den nye skoleuka hehe, måtte tvinge oss ut av senga! Men må man så må man...  Venter også på at Natalie skal komme bort sånn som vanlig bruker 100 år! Nå sitter vi å spiser også (vet veldig interesangt innlegg)

Kommer sikkert enda et innlegg senere i dag!


Tusen takk for at akkuratt DU leser bloggen vår
charlotte og linnea