hverdag

ENGLAND

Hei!

Da er jeg  hjemme fra noen herlige dager i London og Liverpool. Har hatt det kjempe fint. Fikk ikke så mye tid til shopping siden vi skulle ta tog fra London til liverpool litt tildlig på lørdag og på søndag var Liverpool kampen så da gikk meste parten av dagen på det. Var også på kino og så fast and furious 6. Men må vell si at jeg synes Liverpool er en mye finere by en London. Så mye renere gater og ikke vanskelig i det hele tatt å finne frem til alle butikkene siden de var på samme sted. 

Så gleder meg til å reise tilbake i september. 

Så nå holder jeg på å redigere innkjøpsvideo kommer i kveld eller i morgen.

-Linnea

Klar for avreise

Hei!
Da er det ikke lenge til vi kjører bort til flyplassen. Er fremme i London i syv tiden i kveld, heldig vis ikke så sent. Men det er ikke sikker jeg kommer til å ha tid til å blogge, men kommer til å oppdatere om London og Liverpool på instagram, så da kan du følge meg der for litt bilder!

Instagramen min er Linneaee100

Mobil kvalitet ikke så bra.-Linnea

Bilder av helga

Hei!

Denne helga har gått så alt for fort. Er ikke klar til tentamener og skole denne uka her. Men det positive er jo at jeg reiser på fredag, kjenner jeg er klar til å få shoppet. Kommer også en video til dere på Torsdag!

Men her kommer litt bilder, alle er tatt med mobilen så er ikke så bra kvalitet.

Bilde av en av mange film kvelder sammen med Andreas. Tror ikke jeg har sett så mye film som vi har gjort denne helga.


Så dro vi på kino og så "mama" den var veldig kjekk og anbefales.

Så i går samlet vi oss hos Thea og startet en film som vi egentlig ikke så så veldig mye av, men vi bestillte pizza og hadde det koselig.

Så er jeg kjempe glad for at disse er tilbake i buttikkene! Kommer til å kjøpe et par av de frem over, har ikke drukket det på mange år! 

Har du hatt en bra helg?

-Linnea

Den siste tiden


1. Var på Justin Bieber konsert, og det var helt seriøst det beste jeg har vert med på! 2. Har vert i bursdag til Melat. 3.Her er bare et bilde av mange treninger jeg har vert på som vanlig.


4. Vert syk så jeg har laget en slags kaffe, bare uten kaffe og heller tatt ¨sjokoladesirup¨ 5. Har fikset skjermen på mobilen. 6.Filmkvelder hos Andreas

Synes?

-Linnea

SMINKEN JEG BRUKER!

1. Bahama Mama solpudder fra The Balm

2. Time Balm Concealer fra The Balm

3. Foundation fra The Bodyshop

4. Full Flawless Face børste fra i.d Bare Escentuals

5. Pudder fra e.l.f

7. Shimmer børste fra Jane Iredale

8. Highlighter fra The Balm

9. Maskara fra Helene Rubenstein

10. Blush fra The Bodyshop

11. Shimmer fra Smashbox

12. Flawless face børste fra i.d Bare Escentuals

 

Synest?

-Linnea

HEART BROKEN!

Åjjda, den overskriften hørtes ganske alvorlig ut.. 

Men uansett, på skolen i dag så knuste mobilen min, enda mer. Så nå ser den rett og slett ikke ut. Klarer ikke å ta på baksiden uten å få masse glasskår i fingeren min. Men skal sende den inn og få den fikset på mandag slik at den er klar til jeg skal på konserten, som det utrolig nokk bare er 5 dager til!


Har du knust mobil?

-Linnea

Konfirmasjon tur

heihei alle sammen, jeg skal da gå om 5 min så må skrive dette innlegget kjapt. Jeg skal til Ogna på konfirmasjons tur hele helga, sp tror ikke det blir  noe blogging før søndag når jeg kommer hjem.
Her er også dagen outfit.

pakket og klar!

sorry for kort innlegg, men må gå nå!
Snakkes folkens ;-)


Bildet

Bildet ble akuratt lagt ut...

Endelig!

Hallo alle sammen! Da har jeg kommet hjem fra cheerleadinga og i dag prøvde vi ut masse nytt, det var kjempe kjekt. Og trenerene tokk noen bilder av oss når vi stuntet men bildene har ike blitt lagt ut enda, men med en gang de er lagt ut skal jeg sørge for å legge de ut på bloggen. Og i tillegg så har jeg "endelig" fått drakten. Det hadde jeg gledet meg til, men nå er den faktisk min. Årh.. Elsker den, og her skal dere få se den.

...uklart bilde
Men i allefall, tusen takk for at du var innom. Blogges :-)

Hjemme trening

Heihei, først og fremst vill jeg bare fortelle noe veldig trist, at linnea da har sluttet. Men det er en liten mulighet at hun kanskje kommer tilbake igjen, så vi får håpe på det. Så det blir til at jeg driver denne bloggen alene en stund. Og i mens så finner du linnea på denne bloggen, sammen med vininnen christina www.chissioglinni.blogg.no , besøk den! Men som det står i overskriften, altså hjemme trening. Det som er, er at jeg vill bli mykere til cheerleadningen sånn jeg kan gjøre mye mer osv.. Så i dag har jeg tøyd både spagaten og ryggen og jeg fikk faktisk til noen ting. I morgen på treningen så skal jeg prøve arabar flikk flakk og det er ganske skummelt men får vell satse på at det går fint. Sist jeg gjorde dette, brakk jeg armen. Hehe, ønsk meg lykke til!

Så ville jeg også si at dere må besøke denne bloggen www.olsensm.blogg.no ,elske den. Det er altså venninna mi malin sin, en fantastisk jente. Glad i deg!

Håper du likte innlegget og takk for at du stakk innom ;-)

Sliten..

Heihei, da var vi ferdige på cheerleading som varte i en time og 15 min. Det er kanskje ikke så lenge men det er hard trening hele tiden, men fortsatt kjempe kjekt. Men som det står i overskriften så er jeg veldig sliten, så jeg har bare noen lekser og gjøre ferdig så tror jeg at jeg skal hoppe til sengs..
Men i dag fikk jeg også vite at vi ska på konkurranse en eller annen gang i november, vi skal til drammen. Altså vår første konkurranse, det blir litt skummelt men ser virkelig fram til det. Gleder meg virkelig. Så nå som jeg snakker om cheerleading så tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan drakten vårs ser ut, og jeg synes den er kjempe fin...rosa og greier!!


ikke så bra bilde, men dere ser hvordan den ser ut


håper du likte innlegget
charlotte