innkjøp

INNKJØPSVIDEO FRA LONDON/LIVERPOOL

Hei! 

Vet dere har ventet litt lengre en plantlagt på denne videoen, men har ikke hatt så god tid. 

Men her er den, fikk ikke kjøpt så mye siden vi hadde ikke så mye tid til shopping. Gikk jo mye tid på å reise fra hotellet til selve Oxford street. Så fra London til Liverpool, og kampen på Søndag. Men her er vertfall det jeg kjøpte. 

Må også advare at jeg kom rett fra skolen, derfor står det litt hår ut her og der. 

 

Hva synes du om videoen?

-Linnea

VIDEO; INNKJØP

Hei! 

Da har jeg vert litt rundt på rommet mitt og funnet frem et par ting jeg har glemt å vise på bloggen. Så da lagde jeg en video. Har et par ting til men de kunne jeg ikke finne. Standard meg å rote bort ting på den måten. Så i morgen drar jeg av gårde til London og fra London over til Liverpool! Gleder meg kjempe masse og er klar til å shoppe. Blir video når jeg kommer hjem derfa også. 

Men må informere at jeg er syk, og forstår egentlig ikke hvordan jeg orket å spille inn denne videoen. Men derfor er stemmen min ganske rar og jeg puster veldig tungt. 

 

 

Håper du liker videoen :)

Linnea

Innkjøp

Heisann!

For en liten stund siden kjøpte jeg meg et lite innkjøp så her kommer det!

 Den er fra BikBok og kostet 99.-

 

Synes?

 

-Linnea

GÅRDAGENS INNKJØP


bikbok//299;

fikk de gratis når jeg kjøpte sjortsen

accessories//130;


▲charlotte


HOME SWEET HOME

video:720p


HELLOEN!
Da er jeg hjemme fra oslo. Det har vert kjempe kjekt og jeg fikk kjøpt det meste jeg trengte. Det ble ikke noe blogging i løpet av Oslo turen, jeg har gjort ting hele tiden så det ble ikke noe tid. Men jeg får vel ta den sjapp sumering over hva jeg har gjort disse tre dagene. Men en ting jeg har glemte å sagt er at jeg har tatt av gipsen... å herregud for en herlig følelse. Så det er en stor lettelse og jeg kan endelig gjøre ting selv og snart begynne me cheerleadingen igjen. Gleder meg. En ting som var litt dumt var at jeg ikke fikk tatt så mye bilder, men jeg har fått lagt en innkjøps video og tatt noen outfit bilder. Det som vi har gjort er å shoppe meste delen av dagene, men det har tatt sykt med tid. Så har vi spist masse god mat og slappet av på hotellet. Haha ikke så mye intressant men ja, det har tatt en del tid. Dette er da den første videoen på bloggen så vet ikke om den ble så bra men jeg håper at du likte den.

❉har du hatt en fin høstferie til nå? noen planer til de siste dagen?

HUNTERS

heihei alle sammen, jeg har da kjøpt meg støvler. Før hatet jeg å gå med støvler og det var det verste jeg visste helt til jeg prøvde hunters. Jeg syntes liksom ikke det var dumt å gå i dem, og de var veldig behagelige. Egentlig hadde jeg lyst på mørke rosa men så har jeg ikke kjøpt vinter jakke enda å vet ikke vilken farge din kommer til å være i så jeg kjøpte mørke blåe så jeg er sikker på at de passer til de meste fargene. Så her er de.
takk for at du var innom, snakkes folkens :-)