januar 2013

SNART HELG

Hei hei alle!
Denne dagen har vert veldig uinntresang, så har ikke så veldig mye og fortelle. Men jeg kan vel si at jeg gleder meg enormt mye til helg, er så lei av å stå opp tidelig,lekser osv. Så det skal bli godt. Vi vurderer om vi skal ha hund, så vi har prøve tid med en skjønnas på 13 måneder.

▲Ha en ein kveld videre
   charlotte


Trenings outfit

Hei dere!
Hadde fått et spørsmål om hva vi pleier å trene i, så da svarer jeg bare på det med en gang!♥ T-skjorte som vi fikk på eiker open

♥ Cheer sko fra Nfinity

♥ Cheer shorts kjøpt på eiker open 

♥ Cheer sports bh kjøpt på eiker open 

 

Synes?

-linnea 
 

SYK

Heihei

I dag har jeg desverre blitt syk og ikke gjort noen ting uten om sett prison break som vanlig, det er helt seriøst en av de beste tv seriene jeg har sett. Får hjerteinfrakt i hver episode siden deter så spendenes. Så nå har jeg akkuratt fåt matlystel litt opp så jeg har spist et horn og drukket en kopp varm te, kunne desverre ikke gå på trening i dag heller siden jeg er smitte farlig eller hva jeg skal kalle det. Og nå er det ikke så alt for lenge til NM heller er 44 dager til vi reiser. 

Kommer nokk med enda et innlegg senere :)

-Linnea 

GÅRDAGENS INNKJØP


bikbok//299;

fikk de gratis når jeg kjøpte sjortsen

accessories//130;


▲charlotte


GOD NATT

God kveld alle sammen, beklager for sen oppdratering men har vert busy hele dagen. Har måttet flytte over tingene til pappa og så var det rett på trening og hjem og øve på presentasjon til i morgen. Men ellers så tror jeg at jeg snart hopper til sengs så kommer jeg forhåpentligvis innom med et innleg i morgen

 
▲charlotte

Trening

Hei!
Da måtte jeg bare komme med et kjapt innlegg før jeg går i chille modus og dermed ikke orker og bevege en muskel. Nå har jeg nettop kommet hjem fra trening, følte det var en evighet siden sist, pga hjernerystelsen. Så nå kjenner jeg gangsperren i lårene komme allerede. Det er vel det eneste jeg har gjort i dag uten om etter skolen så lakte jeg og Thea pannekaker, koselig. Så nå går jeg og tar en dysj og bruker resten av kvelden på prison break!

Slapper av

Litt dårlig bilde, men dette er det største blåmerket jeg har hatt noen gang!

-linnea

ROOM DETAILS

Hei!
Da er det Søndag og det betyr siste daegn i helga, desverre. Har ikke funnet på noe spesielt bare vert med venner og kost meg masse med dem. Det eneste jeg skal gjøre i dag er vell å bare ligge i senga å se prison break, for å så gå ut litt senere å se film eller noe med Thea å Christina, haha sånn er ca alle mine søndager.

Men så har jeg også vert en flink pike og ryddet hele rommet mitt, så har tatt litt bilder av det!Så her sitter jeg og kommer til å sitte her hele dag også!

 

Synes? 

-Linnea


 

OUTFIT

Hei, da kommer dagens outfit. Ble desverre dårlige mobilbilder siden kameraet mitt gikk tom for strøm.

\\genser hm\\topp bikbok\\bukse carlings\\


Synes?
-linnea

HELG ;)

Heihei!
Da er det endelig helg igjen! Men denne uka har faktisk gått ganske fort. Har ikke så veldig store planer for helga uten om en overnatting i dag og en i morgen. I dag lakte jeg og Thea pannekaker etter skolen, de var overskende gode. Etter det gikk vi å feita oss litt mer opp på mc donnalds. Så nå sitter jeg å rydder rommet før jeg får besøk! Haha så gjett hva jeg fant? Bilder av når jeg var liten, var jo litt søt også da...

Synes?

-linnea

Hjernerystelse

Hei!
På skolen i dag klarte jeg å få en dør i hodet så jeg fikk blackout og ble svimmel, kvalm og vondt i hodet. Fikk beskjed om at det trolig er en hjernerystelse og mamma kom da å hentet meg på skolen. Nå må jeg bare ligge hjemme å ta det med ro å ikke se så mye på tv ogsånnt for å ikke få verre hodepine. Men gjett hva jeg gjør? Ser på tv haha, men det er jo ikke så stort mye mer å gjøre?

-linnea

Ukens spørsmål #1

Hei alle sammen!

Da kommer det første innlegget av ukensspørsmål! Vi ble utrolig glade for at dere hadde så mye dere lurte på og har fått så mange fine kommentarer i det siste. 

1.hvor lenge har dere gått på cheerleading? hørt det er dyrt, er det vert det?

Vi har gått på cheerleading i litt over et halvt år, det spørs hva du mener med dyrt. Det er mye å betale når du tenker på drakt, sko og at du får lov å trene i den klubben du går i. Så er det jo kunkuranser som NM osv som også koster. Og JA det er verdt det! Jeg vi angrer ikke ett sekund på at vi startet og kommer ikke til å slutte. Du blit kjennt med så mange herlige folk og du kommer i god form. Cheerleading har forandret oss. 

2. Dere er egentlig sykt like, er dere i familie?

Nei, vi er ikke i familie :)

3. Hvor er skjerfet kjøpt?

Det er kjøpt på H&M og kostet 199.-


 

4.Hvilken sport går dere på ?

Vi går på cheerleading

5.hvor har du kjøpt det senge tøyet? og nattboret?

Begge er kjøpt på IKEA


 

6. Er dere søsken?

Nei, det er vi ikke

7.Hvor har du kjøpt den lilla t-sjorten? er den god å trene i?

Den har jeg kjøpt på Cubus og den er kjempe herlig å ha på seg på treninger.

8. Hvilken perfyme bruker dere?

Linnea: Jeg bruker Nicki Minaj 

Charlotte: Fantasy av brittney Spears

9.Hva vil dere bli når dere blir store?

Begge to vill enten bli fotograf eller jobbe i fengsel eller noe som har med politi og gjøre

10. Til Charlotte: Hvorfor flyttet du ikke med moren din?

Siden mamma og pappa skillte seg, og det var pappa som valgte å flytte ut

11. Hva gjorde dere i sommer?

Linnea: I sommer var jeg på vier sommerleir, hytta og i Hellas 

Charlotte: Var på Vier sommerleir, Spania og hytta til Linnea

12. Hvor mage hårfarger har dere hatt?

Linnea: Jeg har naturlig blondt/kommune farget hår så farget jeg det brunt, så stripte jeg det blondt og farget det blondt. Så farget jeg det brut igjen men har farget det mørkere og lysere en del ganger. En gang farget jeg håret mitt helt rødt uten vilje så nå har jeg det brunt igjen.

Charlotte: Jeg har naturlig mørk blond men så farget jeg håret blondere og så farget jeg det brunt som jeg enda har.

13. Hvor mange penger får dere i mnd?

Linnea: 800+ 

Charlotte: 1000+

14.Hvor ofte trener dere?

Vi trener 3 timer i uken utenom tøyingen hjemme

15. Hvilke serier ser dere på?

Linnea: Glee, vampire diaries, pretty little liars, gosspi girl og skal se ferdig sesong 2 så skal jeg se prison break om igjen

Charlotte: Vampire diaries og pretty little liars

16. Hvilken klasse går dere i, går dere i samme klasse?

Vi går i 9. klasse og ja vi går i samme klasse

17. Hvordan kjenner dere hverandre? 

Vi har gått i samme klasse siden 1.klasse

18. Hvilket lag går dere på? 

Vi går på Stavanger diamonds Håper dere fikk svar på det dere lurte på så er det bare til å spørre om det er noe mer dere lurer på til neste uke

 

Charlotte&Linnea

 


Syk!

Hei alle sammen!

I dag har jeg vert syk og ikke vert på skolen. Måtte tvinge meg selv til å bli med å prøve bunaden som jeg skal ha på meg i konfirmasjonen min. Så på lørdag er den klar til å hentes. Så nå skal jeg prøve å få komt meg på trening så når jeg kommer hjem derfra skal jeg bare slappe av å prøve å bli frisk til i morgen.

Er ikke helt i bildemodus nå dere fikk et bilde av lykke :)

Hva skal du i dag?
-linnea

Bursdag!

går var jeg i bursdag til Anna, Sabrina og Natalie. Vi koste oss kjeme mye med god mat, dans og herlige folk. Tusen takk til alle for en flott kveld!

Så nå skal jeg begynne å stelle meg for å så gå en tur på kvadrat med Thea og Christina.

-synes?

Linnea :)

Ukens spørsmål?

Hei! 

Vet jeg lovet dere det innkjøpsinnlegget.. Men så kom jeg hjem og så at nesten alt ligger hos pappa så da ta jeg det på Torsdag. I dag har jeg vert i byen med Wendy og Natalie. Det var kjemoe koselig. Har desverre ikke tatt noen bilder. Jeg fikk kjøpt meg en del ting igjen, hehe må snart slutte å kjøpe ting å heller prøve å spare. Men er det salg så er det salg. Vi gikk en liten tur på kvadrat etter på for å hente noen sko jeg hadde lakt av, og tok som vanlig turen innom Mc donnalds.  
Sneak peak på innkjøpene i dag! 


Så nå sitter jeg å ser på Glee og håper på en tidlig seng i dag! 


MEN HELE POENGET MITT VAR EGENLTIG, SKAL VI BEGYNNE MED UKENS SPØRSMÅL? DA SVARER VI PÅ SPØRSMÅLENE DERE HAR SPURT OSS OG VI SVARER PÅ SLUTTEN AV UKEN BEGGE TO! DERE KOMMENTERER SPØRSMÅLENE PÅ HVILKET INNLEGG DERE VILL :D 

 

-LINNEA :D 

SYK

hei igjen!
I dag tidelig våknet jeg opp med høy feber og slakk i hele kroppen så ble ikke noe skole meg i dag. Er så pass slakk at jeg bare ligger i sengen å ser på vampire diaries, tror jeg har sett 5 episoder bare i dag. Ellers i dag kommer jeg nok ikke til og gjøre mye annet, men har blitt litt bedre så klarte og poste et innlegg. Så lurte jeg også på om det er noe mer dere vil se på bloggen, mer videoer? anbefalinger eller noe sånt? Hadde vert fint om vi fikk beskjed om det.
❉snakkes senere
   charlotte 

Trening next

Hei!
Nå fikk vi tid til et bittelite innlegg før vi skal på trening, har ikke skjedd så mye stort i dag utenom at vi var på yrkesmesse med skolen. Var ganske kjedelig og var sulten hele tiden. Men fikk jo masse nyttig informasjon om videregående skoler og jobb osv. Har ikke så mye jeg skal gjøre senere heller så da blir det et blogg innlegg om innkjøpene mine den siste tiden, om dere vil ha det? Blogges senere!

vill du ha et innkjøps innlegg senere?

Linnea&charlotte

2012 minner!

Heisann!
Jeg bladde igjennom alle bildene jeg hadde på dataen og fant ut at det var en god del! Så nå har jeg mekket istand en liten video til dere om hvor mye jeg har forandret meg! Og dere får også se hva jeg har drevet på med i 2012. Jeg merka at alle minnene kom tilbake og satt å lo litt for meg selv her jeg sitter. 2012 var et bra år men dette skal bli bedre!  

 

 

Synes om videoen?

linnea  :D  

HELGENS INNKJØP

heihei folkens!
En stund siden nå men er tilbake med helgens innkjøp, kjøpte ikek noe spesielt men noe jeg tengte nytt av. Håper du liker det.


Kosebukse fra bikbok 199;

kosebukse H&M 199;

❉charlotte