februar 2013

HOME ALONE

Heisann! 

Har vert alene hjemme i hele kveld, er så herlig! Fikk et lite besøk av Charlotte men hun har tatt turen hjem for en liten stund siden. Det jeg har gjort er vel sett prison break helt til Charlotte kom. Da lakte jeg middag til oss, ikke et spesielt fest måltid men middag ble det. Nå sitter jeg med bringebær og skal se enda mer prison break. Er snart ferdig med allt sammen, gruer meg til det skjer. Da må jeg finne noe annet å se på. Er avhengig av serier, det er helt sykt! 

Må også bare få sakt hvor mye jeg gleder meg til det skal bli helg! Går så fort lei av skolen! På fredag skal det være sånn konf ting i hele 7 timer om jeg husker rett, håper vi skal gjore masse gøy denne gang. Har ellers ikke andre store planer for helga. Skal starte å male litt på rommet mitt for i morgen flytter broren min ut, det skal bli herlig, en mindre person her hjemme. 

 

Liker du å være alene hjemme?

 

Linnea
SLITENNå er jeg så sliten og trøtt. Har vert på trening, og resten av dagen har gått til å lage og øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen. Har også RLE prøver jeg skal prøve å lese litt på før jeg legger meg. Og foresten så er rommet mitt ferdig om ca 2 uker! Jeg får rommet som broren min har nå men han flytter ut på Torsdag om jeg husker riktig. Da skal vi male, tapetsere og legge nytt gulv. Gleder meg skikkelig til det blir helt ferdig, så jeg slepper å ha soverom vesiden av mamma er vel noe av det jeg gleder meg mest til. 

pusser du opp rommet?

 

-Linnea

TRENING, TRENING OG TRENING

Hei Hei, må egentlig springe av gårde til trening nå, men tenkte jeg skulle komme innom med et sjapt og lite innleg. Denne dag har ikke vert så inntresang, så er ikke så mye og fortelle. Men tenkte jeg skulle komme med litt bilder fra helgen når jeg er ferdig på trening, så stay turned.
▲charlotte

SUNDAY FUNDAY

Hei hei alle sammen!
Da var det allerede søndag. Dager som dette pleier å ende opp med at jeg bare sitter i senga og ser på vampire diaries, men i dag har jeg faktisk ting jeg skal gjøre.
I dag når jeg våkna fikk jeg sykeste sommer følelse, det var masse sol og varmere enn det pleier å være. Det var så herlig, Er virkelig lei av alt som har me kulde å gjøre. I dag skal jeg selge dopair og må sette meg ned å øve på prøve. Har virkelig ikke lyst, men jeg må. Kommer nokk innom med et innleg senere.
▲charlotte

TRENING

Heihei!

Da har vi akkuratt kommet hjem fra trening. Kjenner vi er så klare for NM nå, rutinen begynner å falle på plass og det blir nokk ett kjempe bra resultat! Nå sitter vi hos Maria og sitter barnevakt for lillesøsteren hennes, skal ikke finne på noe stort, bare se idol, spise taco og litt sånnt.

Vi har tatt med kamera å skal ta litt bilder så kommer mest sansynelig vis ett innlegg senere også!

Så sosiale er vi

▲Charlotte&Linnea

FAVORITTER I SMINKEMAPPA▲ Bahama Mama, solpudder fra the balm

▲ Kabuki brush, fra glo minerals

▲ Leppestift, i fargen plinki fra mac

▲ Vippetang, fra The Body Shop

▲ Mineral brush, fra Mary Kay

▲ DownBoy, blush fra the balm

▲ Brow set, i fargen clear fra mac

▲ Full Flawless Face brush, fra bareMinerals

▲ Under-Eye Concealer, i fargen golden fra glo minerals

▲ Naked Lunch, øyenskygge fra mac

▲ kost nr 208, fra mac

    charlotte

HYTTETUR

Heisann! 

Da sitter jeg her helt borte fra all sivilisasjon og spiser godteri. Har ikke funnet på noe stort i dag bare sett på prison break og spillt mange spill på mobilen. Standard meg. Så imorgen reiser vi hjem og tilbake på skolen på mandag. Kjenner at jeg gruer meg litt til å komme tilbake, er så herlig med fri. Har foresten hytte i Lyngdal til dere som ville lure på det :)


Dere får enda en gang et vakkert tullebilde fra meg ;)

Er du på hyttetur?

-Linnea

HAPPY VALENTINE


(gammelt bilde)

heihei! hadde egentlig planer om å poste et innleg i dag tidelig, men så skjedde det masse ting og tang foreksempel at christina mista mobilen sin på bussen åsså var det en mann som hadde funnet den. Så vi måtte helt til byen for å hente den, men når vi var i byen så var det kun en halvtime til vi skulle møte Linnea, Andrine, Wendy, Thea og lone. Så da hadde vi ikke tid til å reise hjem igjen å stelle oss, så det endte opp med at vi gikk rundt i byen ustellt mens alle de andre hadde sån halveis pyntet seg. Men ja, vi har da spist på egon og skal snart hjem til linnea og se på en romantisk film og kose oss me noe godt.

ha ellers en fin valentine´s day
▲charlotte

GOD MORGEN

God Morgen alle sammen!

Dag 2 i ferien, er så herlig og stå opp senere og bruke god tid om morgenen. Nå har endelig Linnea komt til meg. Tok en evighet som vanlig å få henne ut av huset. Så nå sitter vi her og bare slapper av og ser på Tv før vi skal ta oss en liten tur på pizza bakeren å spise frokost sammen med Wendy. Vet ikke helt enda hva vi skal senere, skal nok en liten tur på kvadrat eller noe, men vi oppdaterer i løpet av dagen! Vi har også planlakt noen videoer til dere, so stay turned (?) haha.


 Et lite bilde fra i morges!

Vil dere ha mer videoer?

-Charlotte&Linnea

 

LAUGH OUT LOUDHallaisen!
Første dag i ferien, så herlig. Jeg, Linnea og Wendy tok oss en tur til byen, ingen av oss hadde noe spesielt med penger så det ble til at vi bare gikk rundt å kjikket. Og som alle vet var det morsdag i går, jeg fikk ikke sjangs til å gi mamma en gave så jeg tenkte jeg kunne lage muffins. Så nå står det muffins i ovnen og mamma har noe å glede seg til når hun kommer hjem.

▲charlotte

VIDEOBLOGG:LØRDAG`S KVELD▲Charlotte

Fortjent

Heisann!

Nå var det herlig å komme hjem å slappe av med litt godt, og en herlig seng! Har sittet barnevakt i nesten 6 timer. Unger som ikke vil legge seg er noe av det verste jeg vet haha, men fikk tjent litt penger da. Har ikke gjort så stort mye mer i dag, var en liten tur innom kvadrat men kan ta et innlegg om det i morgen eller noe! 

Så har foresten påske egg komt i butikkene!! Det er høydepunktet med påsken spør du meg, selvom det er en god stund til enda! Nå skal jeg se en eller to episoder med prison break eller noe før jeg tar kvelden så snakkes! 

-Linnea 

HJERTER

Da jeg hadde besøk av Thea tok vi litt bilder, ble ikke så mange og heller ikke så fine men men! 


Why so serious?


Sprekinger! 


Hahaha

Ganske kort innlegg men er klar for senga! 

Synes?

-Linnea 

PINK

Dagen i dag har vel egentlig vert lik alle andre dager i denne uken, bare vert hjemme og slappet av med medisiner og null stemme. Klarte faktisk å komme meg ut en liten tur for å se på tapet til det nye rommet jeg skal få. Jeg gleder meg skikkelig mye er så lei av å være i øverste etasje, så nå skal jeg helt ned i den siste. Men vi fikk faktisk bestilt en tapet og jeg likte den skikkelig godt, dere får se den når mitt nye rom er helt på plass! 

Så nå venter på at Thea skal komme å holde meg litt med selskap, skal bli herlig og bli litt soslial igjen vertfall. Kan prøve å lage et lite innlegg imens hun er her også! Men vi får se om vi er i "ta fint bilde modus" som jeg kaller det for.

 

-Linnea

VINTERFERIE

hei hei alle sammen!
Da var det endelig ferie,noe jeg har gledet meg til lenge. Jeg skal egentlig ikke noe spesielt, skal bare væren hjemme og slappe av. Etter skolen i dag ble jeg med thea hjem og vi fikk for oss at vi hadde lyst på pannekaker, så da lagde vi selfølgelig det. Så nå sitter vi her og ser på vampire diaries og koser oss med pannekaker.


var ikke fotogen i dag, haha

Ha ellers en fin ferie videre
-charlotte 

TRENGTES

Heihei! 

Da har jeg faktsik klart å komme meg opp av senga for et øyeblikk og ryddet i sminkeskuffa mi. Er så lei av det rotet oppi der, så nå fikk jeg kastet masse og ikke minst funnet masse glemt sminke. 

 

FØR:ETTER:


 

SYNES?

 

-Linnea 

HERLIG KVELD

Helluen, da sitter jeg er som jeg gjør nesten hver eneste kveld og ser på Vampire diaries. Er helt hekta, anbefaler det virkelig. Ellers i dag har det ikke skjedd noe spesielt. Så har vel ikke mye annet og fortelle.


▲charlotte


Innkjøp

Heisann!

For en liten stund siden kjøpte jeg meg et lite innkjøp så her kommer det!

 Den er fra BikBok og kostet 99.-

 

Synes?

 

-Linnea

Ukas spørsmål 2

 

Hvor er koppen kjøpt?

Det vet jeg ikke, fant den nede i kjøkken skapet

Hvor mye har du sett på prison break?

Jeg ble ferdig med sesong 1 på 5 dager så nå er jeg godt i gang med sesong 2

Hvilken rase er hunden din linnea?

Han er en pomeranian

Hvor kjøper dere Cheer shortser?

De kjøper vi på konkuranser som Eiker, NM osv

Hvor har du kjøpt den der "a smile is the pritties thing you can were" skiltet?

Har kjøpt det på La Vida

Hvor er alle lebestiftene fra?

Rimmel, Viva La Diva, The body shop, tcw

Har begge mac?

Ja, det har vi

Hvor er den nagleveska fra?

Den er fra H&M

Hvor mye kostet toppen?

Var på salg og kostet 99kr

kan dere ri? på hest?

Haha, linnea kan vertfall ikke

Hvor er di røde skoene i bakgrunnen fra?

De er fra din sko

Hvor e sengetøyet fra?

Fikk det av julenissen så det hvet jeg ikke

Virker som du har sykt fint rom, kan du lage et innlegg om rommet ditt charlotte?

Kan ta det i ett eget innlegg

Hvor kjøper dere Cheer shortser?

De kjøper vi på konkuranser som Eiker, NM osv

 

Det var alt fra denne uken så bare kom med mer til enste uke :)

 

-Charlotte&Linnea 

God morgen

God morgen!

Dette er bare et skjapt innleg før jeg tar turen ut.
I dag våknet jeg av den deilige lukten av bacon og pannekaker. Alltid like herlig, har egentlig ingen store planer for dagen utenom at jeg snart tar turen bort til Charlotte for å spille inn en ny video til dere. Senere kommer også Christina og skal overnatte, koselig.

Namnam

-linnea

Just Chillin

Hei alle dere! 

Dagen i dag har egentlig ikke gått til noe stort uten om en liten tur til byen med Wendy. Fikk kjøpt meg noen små ting jeg tenkte jeg kunne vise i morgen. Men i morgen skal jeg og Charlotte spille inn en ny video til dere, håper dere kommer til å like den. Da jeg kom hjem fra byen har jeg vel bare ligget på sofaen frem til nå og sett fil og prison break, og såklart spist godteri.  Men vi tenkte å spille inn mer videoer så kom med forslag vi blir glade for tips! 


 
Var ikke i helt "ta fint bilde modus" hehe så et av mine mange tulle bilder!

Ha en fin kveld videre! 

-Linnea

VIDEO:FREDAG´S KVELD

▲Charlotte