mars 2013

VIDEO: UKA'S SPØRSMÅL #3

heihei!
Vi har prøvd å filme inn denne videoen ca 20 ganger i dag. Først så var det ikke mer plass på minnebrikken, så vi fikk ikke alle spørsmålene med. Så prøvde vi flere ganger på photo booth men da klikka lyden. Etter på prøvde vi på phooto boothen på linnea sin pc, men så klikka alt der også siden den filma i sånn 6 sekund også gikk den av. Men vi endte opp med å filme me det kamera som er på imovie, selv om jeg hater den siden kamera snur seg motsatt vei, men sånn ble det bare. Så håper dere liker den!

Linnea & Charlotte

PÅSKE KOS

hei hei!
I dag tidlig tokk vi oss en tur ned til Lyngdal sentrum, der vi var innom et nytt shopping senter som har komt her. Det var ikke så mangen kjekke butikker, men vi fant cubus, der kjøpte vi hver sin kosedress. Trengte noe å chille i. Når vi kom hjem så lå det et mega stort påske egg på sengen, ble kjempe glad for det. Senere skal vi ta oss en tur opp til en veninne som også er på hytten her i lygndal.

Charlotte & Linnea

HYTTETUR

Hei!

Nå sitter vi på hytta til Linnea i Lyngdal og bare slapper av. Vi tok bussen bort i dag morges, som var ganske herlig egentlig siden vi sov nesten hele turen. Vi har også 2 videoer vi skal få lagd iløpet av hytteturen. 

Charlotte & Linnea

VIDEOKLIPP

Hei!
Vi har da ikke vert så flinke med å oppdatere på bloggen gjevnlig i det siste, så vi har lagd sammen en video som består av forskjellige klipp fra disse 2 siste månedene. Håper du liker den.

 

Vill dere ha flere slike videoer?
𝄢 Charlotte & Linnea 

Påske stemning!

Hei!

I morges kjente jeg at jeg fikk skikkelig påskestemning, påsken er faktisk ganske hærlig. Det blir så mye finere vær ute og da blir humøret mitt enda mer på topp! Da jeg våknet i dag begynte jeg å male noen egg, haha. Høres litt rart ut, men det er noe vi i familien pleier å gjøre hver påske. 

Nå burde jeg vell snart begynne å stelle meg for jeg skal nemlig ut å spise med pappa og planlegge litt konfirmasjons greier. Er faktisk ikke så lenge til den heller. 
Haha, morgen hår

Har du påskestemning?

-Linnea

WUPS

Heihei!
Kan vel bare starte rett på sak i dag og jeg glemte rett og slett og vise to ting i videoen i går og det var denne lua her ↓ som jeg kjøpte på urban for 199;og så kjøpte jeg denne buksa på carlings for 499 ↓Ja, det var vel det! så snakkes vi senere
▲charlotte


 

VIDEOBLOGG:MINE SISTE INNKJØP

Hei hei!
I dag har jeg faktisk klart å legge sammen en video til dere om mine siste innkjøp så håper du liker den ⇩▲charlotte

OUTFIT 24.3.13

Hei!

HAdde litt ekstra tid i morges så lagde en outfit video til dere! Nå sitter jeg bare å venter på at middagen skal bli ferdig, får noen middags gjester i dag. Har ikke så mange planer for senere så får se hva jeg ender opp med å finne på. 

På fredag skal foresten jeg og Charlotte på hytta, ser frem til det. Og det er bare 1 uke til jeg har bursdag også! 

 

♥ Bukse: BikBok

♥ Topp: Gina Tricot

♥ Hettevest: HM

♥ Jakke: Vero Moda

♥ Sko: TOMS

Håper du likte innlegget!

-Linnea

Kvelden

Hei!

Da er det øyeblikk kveld, men vill komme med et kjapt innlegg.
Men i går var en kjempe koselig kveld, jeg fikk besøk av et par venner og Natalie, Charlotte og Lena sov over.Litt bilder fra i går
Så nå sitter jeg og ser på Frustrerte Fruer og spiser godteri, kom vell ikke som et sjokk?God påske!

-Linnea

VIDEO:; NM

Hei!!

Da er vi hjemme fra NM med en stolt 2.plass. Vi stillte i kategorien Junior Coed Intermediate, er super stolt over hele laget. Utenom konkuranse dagene har jeg kost meg masse, meste parten av dagene gikk på å være i konkuranse hallen og se på de andre lagene, men var ute å spiste på egon på lørdagen, spiste en burger og det er helt ærlig den beste jeg har spist på lenge. Vi badet også på hotellet på Lørdagen i bassenget. 

White Diamonds er ikke med siden jeg har ikke film av oss!

 

Synes om videoen?

-Linnea

Kveldens antrekk

Heihei!

Da er jeg egentlig veldig på vei ut døra men kommer med et kjappt innleg. 

I dag har Natalie bursdag så den skal feires med en tur på egon og kake hjemme hos hun senere. Nå venter jeg på å bli hentet slik at jeg skal på trening til klokka 5, og bursdagen begynner klokka 6 s da må jeg kle meg helt om i bilen, lurer på hvordan det kommer til å gå.

Men her er vertfall det jeg har tenkt å ha på meg!

Armløs bluse: Monki

Shorts: BikBok

Sko: TOMS

skal du i bursdag i dag?

-Linnea

 

CURLS

Heihei!

Ojj da! plutselig ser jeg på klokka og tiden har gått veldig fort. Etter trening i dag har jeg fått et besøk av Andreas, og etter det har jeg bare stellt med rommet. Det begynner og endelig ligne på et rom for å si det sånn. Det skal gjøres ferdig nå i helga. 

I dag var jeg på hospitering, linja het design og håndverk. Selvom jeg ikke vil bli noen innen noe av det man kan bli der, har frisør litt i bakhodet men er så utrolig slitsom å stå i så mange timer i strekk. Jeg hospiterte på Godalen vgs og der fikk vi låne en frisør salong av de som går frisør linja der, vi gikk sammen to og to og vasket hverandres hår og rettet og krøllet det. Mitt hår tok hele 2 timer til sammen! 


 

God natt!

Linnea

HOSPITERING

Hallaisen!
I dag har jeg og flere andre vert ute på hospitering på forskjelige vidergående skoler, jeg valgte da media og kommunikasjon så jeg ble valgt ut til å gå på bergeland vgs. Det var faktisk ganske kjekt, vi tok bilder ute i byen og så skulle vi inn å redigere de på photo shop og lingnende. I morgen fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre et eller annet inne på et studio og ta protrett bilder eller noe sånt, blir nok gøy det. Så etter skolen i dag var det rett på full trening, nå er det ikke lenge til NM kun 1 uke og 4 dager. Så i morgen blir det general prøve, alle foreldre kommer og ser på. Får håpe vi kjører bra. Så akuratt nå sitter jeg og natalie og bare slapper av, skal snart legge oss. Ble en sen natt i går hehe.▲charlotte

SØNDAG
Heiheihallo
Denne søndagen har vet veldig fram og til bake, først var det hjem fra mormor og så jogget jeg faktisk og så kom maria så skulle jeg til linnea og male men etter en halv time skulle de dra så da var det tilbake hjem igjen. Men så fikk jeg endelig slappet av her hjemme da.Nå sitter jeg å venter på at natalie skal komme, vi skal på hospitering på bergeland i morgen. Så hun skal sove over her, det blit gøy.

▲charlotte

MALING

Hei!

I går hadde jeg en veldig koselig kveld hos Andrine. Vi så for det meste film og masse prison break, hadde kjøpt ganske mye godteri og kjenner at jeg spiste litt for mye. Men i dag skal hele dagen min gå på å male rommet, vill bli fortest mulig ferdig med det. Gleder meg til å se resultatet og håper jeg blir fornøyd.

 

Ha en fin søndag videre!

Linnea

LØRDAG

Hellu!

Dagen i dag har egentlig ikke gått til så mye spesiellt, var en liten tur på kvadrat med Christina. Kjøpte ikke noe stort, egentlig. Men er egentlig øyeblikk på vei ut døra, skal nemlig overnatte hos Andrine i kveld, noe som er en god stund siden sist nå. Jeg tar med kameraet og får se om jeg får knipset noen bilder. 

Vi er også godt i gang i å spille inn en video til dere som er veldig morsom å se på, synes vi vertfall. Vil ikke helt fortelle hva det er enda. Den er nok mest sansynelig ferdig over helga, og da starter vi å redigere osv. 


Veldig uklart, men det var vell det mest normale bilde jeg fikk til.

 

Skal du på overnatting i dag?

 

-Linnea