mai 2013

INNKJØPSVIDEO FRA LONDON/LIVERPOOL

Hei! 

Vet dere har ventet litt lengre en plantlagt på denne videoen, men har ikke hatt så god tid. 

Men her er den, fikk ikke kjøpt så mye siden vi hadde ikke så mye tid til shopping. Gikk jo mye tid på å reise fra hotellet til selve Oxford street. Så fra London til Liverpool, og kampen på Søndag. Men her er vertfall det jeg kjøpte. 

Må også advare at jeg kom rett fra skolen, derfor står det litt hår ut her og der. 

 

Hva synes du om videoen?

-Linnea

ENGLAND

Hei!

Da er jeg  hjemme fra noen herlige dager i London og Liverpool. Har hatt det kjempe fint. Fikk ikke så mye tid til shopping siden vi skulle ta tog fra London til liverpool litt tildlig på lørdag og på søndag var Liverpool kampen så da gikk meste parten av dagen på det. Var også på kino og så fast and furious 6. Men må vell si at jeg synes Liverpool er en mye finere by en London. Så mye renere gater og ikke vanskelig i det hele tatt å finne frem til alle butikkene siden de var på samme sted. 

Så gleder meg til å reise tilbake i september. 

Så nå holder jeg på å redigere innkjøpsvideo kommer i kveld eller i morgen.

-Linnea

Klar for avreise

Hei!
Da er det ikke lenge til vi kjører bort til flyplassen. Er fremme i London i syv tiden i kveld, heldig vis ikke så sent. Men det er ikke sikker jeg kommer til å ha tid til å blogge, men kommer til å oppdatere om London og Liverpool på instagram, så da kan du følge meg der for litt bilder!

Instagramen min er Linneaee100

Mobil kvalitet ikke så bra.



-Linnea

VIDEO; INNKJØP

Hei! 

Da har jeg vert litt rundt på rommet mitt og funnet frem et par ting jeg har glemt å vise på bloggen. Så da lagde jeg en video. Har et par ting til men de kunne jeg ikke finne. Standard meg å rote bort ting på den måten. Så i morgen drar jeg av gårde til London og fra London over til Liverpool! Gleder meg kjempe masse og er klar til å shoppe. Blir video når jeg kommer hjem derfa også. 

Men må informere at jeg er syk, og forstår egentlig ikke hvordan jeg orket å spille inn denne videoen. Men derfor er stemmen min ganske rar og jeg puster veldig tungt. 

 

 

Håper du liker videoen :)

Linnea

Bilder av helga

Hei!

Denne helga har gått så alt for fort. Er ikke klar til tentamener og skole denne uka her. Men det positive er jo at jeg reiser på fredag, kjenner jeg er klar til å få shoppet. Kommer også en video til dere på Torsdag!

Men her kommer litt bilder, alle er tatt med mobilen så er ikke så bra kvalitet.

Bilde av en av mange film kvelder sammen med Andreas. Tror ikke jeg har sett så mye film som vi har gjort denne helga.


Så dro vi på kino og så "mama" den var veldig kjekk og anbefales.

Så i går samlet vi oss hos Thea og startet en film som vi egentlig ikke så så veldig mye av, men vi bestillte pizza og hadde det koselig.

Så er jeg kjempe glad for at disse er tilbake i buttikkene! Kommer til å kjøpe et par av de frem over, har ikke drukket det på mange år! 

Har du hatt en bra helg?

-Linnea