september 2012

SLEEPOVER

hei ;-)
I dag ble det da til at jeg skal såver hos Andrine, det var ganske stress å komme meg bort for det gikk ingen bussen bort til madla og ingen kunne kjøre meg så jeg måtte ta taxi. Og det var ganske så skummelt og ta taxi så sent helt alene. Men heldigvis gikk det fint! Så nå sitter jeg og andrine og koser oss forran hversen pc og er sykt trøtte begge to, tar sikkert ikke lange tiden før vi sovner. Så tenkte jeg kunne slenge innom et innleg. Og nå er det bare 10 dager igjen til gipsen skal av! Gleder meg kjempe mye, det kommer til å bli en lettelse!


dette er da Andrine! MIN BESTE

❉HA EN GOD HELG VIDERE

BACON

god kveld!
Dette ble et ganske så sent innlegg men jaja..nå har jeg nettopp spist verdens aller beste kveldsmat. Det er da bacon,eggerøre og litt grønnsaker og sånn. NAM elske det, spesielt baconene. Hvis dere ikke visste det så elske jeg bacon mer en jeg elsker noe annet og spesielt nå i det siste føler jeg at jeg er avheningig av bacon. DET ER BARE HELT FANTASTISK..
Men noe annet som er forferdelig trist er at jeg skal i begravelse i morgen til en jeg har kjent hele livet og har betydd SÅ mye for meg og hun døde da av kreft, vill ikke nevne navn eller noe sånt på bloggen. Jeg har ikke vert i en begravelse før til noen som betyr så inmarri mye for meg... så får se hvordan det går.
//mobil-kvalitet,fant ikke laderen til kameraet//

❉ha en god kveld videre!


TRENGER PENGER

Heiheihallo!
jeg har vert rundt å sett på nette og funnet så masse jeg vill ha. Og jeg vill ha d NÅ haha. Men det som er så domt, det er at jeg ikke har penger til det for alt blir tilsammen 3059; og jeg aner ikke hvordan jeg skal skaffe meg alt det. Trenger virkelig hjelp, noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre for å tjene penger? SVAR ASSP! Ellers i dag så var wendy med meg hjem åsså ruddet vi ltt oppe på rommet for jeg skal flytte opp på et større rom, men det er ganske mye å flytte ut og bygge ned såå vi fikk startet på det. Så nå er det tilbake til øving igjen skal ha matteprøve i morgen og samfunn på torsdag..huff!


yesyes..

❉preikast!
KVELDSMAT

hei igjen!
da var jeg hjemme fra mormor og morfar og har i tilleg fått øvd på rle prøven, det er sykt stress. Men får gjøre mitt beste. Og så hadde jeg en kjempe god kveldsmat og avsluttning på dagen ;-)


yum

hadebra folkens

SØNDAGS KOS

HEIHEI ALLE SAMMEN
har ikke vert så mye blogging pga armene men får til litt mer nå ! så nå sitter jeg hjemme og bare glaner på pcen men må legga av litt tid til å øve på rle prøven vi skal ha på tirsdag, ellers husker jeg ingenting. Senere skal jeg også en liten tur til mormor og morfar der vi skal spise en koselig søndags middag.
this is hard!

❉ha en fin dag videre

kos med jentene

Hei igjen! jeg fikk da besøk av wendy, thea og natalie. Det var herlig å endelig få litt hjelp, det ente opp me at vi laget sjokolade mousse og vi spiste det med vaniljesaus, mm. Vi gadd ikke å vente så lenge så vi spiste den halv ferdig. KLARER IKKE OG SKRIVE MER..NAMNAM
❉Talast

brukket begge armene :`-(

hei folkens !
som det står i overskriften så har jeg da brukket begge armene .. det skjedde i går på cheerleadingen da jeg skulle prøve meg på arabar flikk flakk. det gikk fint de første gangene men da jeg skulle gjøre d alene gikk det ikke så bra. så det var rett på sykehuset da jeg kom hjem og fikk på meg gips, men heldig vis var det et lite og fint brudd i begge armene og jeg skal kun ha gips i 3 uker.. men det er sykt slitsomt. jeg klarer nesten ikke å gjøre noen ting selv. Trenger masse hjelp..og dette innlegge tokk sykt lanf tid å skrive. haha og det eneste jeg får på meg er skjorter og noen hettegensere..men jaa her skal dere få se hvordan det ser ut.❉snakkes folkens

back!

heihei alle sammen!
da er det til bake til blogging! nå har jeg da kommet hjem fra konf-leiren, og det var kjempe kjekt! kjekkere en forventet. Har ikke noe bilder fra turen siden jeg gadd ikke å drasse med meg kamera. Har egentlig ikke så mye å fortelle om turen heller, det eneste er at vi hadde sånn kristne samlinger holdt jeg på å si åssa spiste vi, og hadde fritid eller sånn at vi kunne gjøre hva vi ville og så hadde vi noen leker osv.. ja det var det meste det gikk i. Men etter vi kom hjem var jeg på mc donalds med thea,natalie,christina og linnea og så var jeg med peri og nå sitter jeg og koser med forran tvèn med druer og krem.. hehe elsker det!
NAMNAM!

takk for at akkuratt DU leser bloggen min
❉charlortte

Konfirmasjon tur

heihei alle sammen, jeg skal da gå om 5 min så må skrive dette innlegget kjapt. Jeg skal til Ogna på konfirmasjons tur hele helga, sp tror ikke det blir  noe blogging før søndag når jeg kommer hjem.
Her er også dagen outfit.

pakket og klar!

sorry for kort innlegg, men må gå nå!
Snakkes folkens ;-)


HUNTERS

heihei alle sammen, jeg har da kjøpt meg støvler. Før hatet jeg å gå med støvler og det var det verste jeg visste helt til jeg prøvde hunters. Jeg syntes liksom ikke det var dumt å gå i dem, og de var veldig behagelige. Egentlig hadde jeg lyst på mørke rosa men så har jeg ikke kjøpt vinter jakke enda å vet ikke vilken farge din kommer til å være i så jeg kjøpte mørke blåe så jeg er sikker på at de passer til de meste fargene. Så her er de.
takk for at du var innom, snakkes folkens :-)

Bildet

Bildet ble akuratt lagt ut...

Endelig!

Hallo alle sammen! Da har jeg kommet hjem fra cheerleadinga og i dag prøvde vi ut masse nytt, det var kjempe kjekt. Og trenerene tokk noen bilder av oss når vi stuntet men bildene har ike blitt lagt ut enda, men med en gang de er lagt ut skal jeg sørge for å legge de ut på bloggen. Og i tillegg så har jeg "endelig" fått drakten. Det hadde jeg gledet meg til, men nå er den faktisk min. Årh.. Elsker den, og her skal dere få se den.

...uklart bilde
Men i allefall, tusen takk for at du var innom. Blogges :-)

Hjemme trening

Heihei, først og fremst vill jeg bare fortelle noe veldig trist, at linnea da har sluttet. Men det er en liten mulighet at hun kanskje kommer tilbake igjen, så vi får håpe på det. Så det blir til at jeg driver denne bloggen alene en stund. Og i mens så finner du linnea på denne bloggen, sammen med vininnen christina www.chissioglinni.blogg.no , besøk den! Men som det står i overskriften, altså hjemme trening. Det som er, er at jeg vill bli mykere til cheerleadningen sånn jeg kan gjøre mye mer osv.. Så i dag har jeg tøyd både spagaten og ryggen og jeg fikk faktisk til noen ting. I morgen på treningen så skal jeg prøve arabar flikk flakk og det er ganske skummelt men får vell satse på at det går fint. Sist jeg gjorde dette, brakk jeg armen. Hehe, ønsk meg lykke til!

Så ville jeg også si at dere må besøke denne bloggen www.olsensm.blogg.no ,elske den. Det er altså venninna mi malin sin, en fantastisk jente. Glad i deg!

Håper du likte innlegget og takk for at du stakk innom ;-)

Sliten..

Heihei, da var vi ferdige på cheerleading som varte i en time og 15 min. Det er kanskje ikke så lenge men det er hard trening hele tiden, men fortsatt kjempe kjekt. Men som det står i overskriften så er jeg veldig sliten, så jeg har bare noen lekser og gjøre ferdig så tror jeg at jeg skal hoppe til sengs..
Men i dag fikk jeg også vite at vi ska på konkurranse en eller annen gang i november, vi skal til drammen. Altså vår første konkurranse, det blir litt skummelt men ser virkelig fram til det. Gleder meg virkelig. Så nå som jeg snakker om cheerleading så tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan drakten vårs ser ut, og jeg synes den er kjempe fin...rosa og greier!!


ikke så bra bilde, men dere ser hvordan den ser ut


håper du likte innlegget
charlotte
Cheer!

Hallo!
Nå sitter vi å chiller litt hos Charlotte før vi skal videre på cheerleadinga, som starter kl 5. Ellers så var det ikke så godt å starte på den nye skoleuka hehe, måtte tvinge oss ut av senga! Men må man så må man...  Venter også på at Natalie skal komme bort sånn som vanlig bruker 100 år! Nå sitter vi å spiser også (vet veldig interesangt innlegg)

Kommer sikkert enda et innlegg senere i dag!


Tusen takk for at akkuratt DU leser bloggen vår
charlotte og linnea

Inspirasjon

 

 

 

 

 

 

-Linnea <3

Favoritt dekslerTeknikk-Magasinet//199;   ⬆                                                                           random butikk i spania//9?   ⬆


❉charlotte