oktober 2012

HELGEN MIN

heisann!
har ikke blitt noe blogging i helga.. har hatt det travelt hele tiden, så jeg tenkte jeg kunne ha en resume av hva jeg har gjort i helga. Da får jeg vel starte. Først på fredag etter skolen så gikk jeg og linnea til byen for at jeg skulle fulle på busskortet og med det samme var vi innom nervesen og fikk med oss 3 boller og hver sin varm sjokolade. Jeg hadde fått sånn gratis kupong siden jeg hadde hatt bursdag Så møtte vi malin og dro hjem til meg og di to sov over hos meg.Det var kjempe kjekt, vi var en tur innom på kvadrat der jeg kjøpte et nytt solpudder og så koste vi oss med mat på mexicana. Når vi kom hjem endte det opp med at vi tokk noen bilder, kan viser dere noen etter på. Så kommer det over til lørdag, jeg måtte rydde over hele rommet for wendy skulle ligge over hos meg. Jeg og wendy hadde oss også en tur innom på kino, der vi så paranormal activity 4. Den var sykt skummel må jeg si. Så etter kinoen var vi på mc donalds og smakte den nye hamburgeren chees bacon, jeg synes den smakte helt okei men hadde forventet bedre. Så når vi kom hjem var vi inne hos meg men per magnus, der vi hadde planer om å se pregnant man eln, men ble ikke noe av. Så nå er det da søndag og i dag måtte jeg stå opp tideligere en vanlig for jeg skulle opp på fritidsgårdem og selge vaffler og litt sånn eller lettere sagt jobbe på en slags cafe. For klassen vårs holder på å tjene opp til klasse tur i 10ende så vi jobber med saken. Etter og ha sittet der i 3 og en halv time så kom jeg hjem og bare satt forann tven. Men så ringte linnea og så gikk vi på pizza bakeren og tokk oss en pizza.. mm det var godt! Så nå kommer det bilder fra helgen ⇣


bilder fra fredag
hadde ingen bra bilder fra lørdag

og dette er meg i dag

snakkes søtinger 

ENDELIG BURSDAG

God Morgen alle sammen!
Som dere kansje ser på overskriften så har jeg bursdag i dag,jeg blir faktisk 14 år haha. Dette har jeg virkelig ventet på. Så i dag tidelig kom mamma inn me kake og en liten pakke til meg, det synses jeg var kjempe koselig. Dette ble bare et kjappt innlegg for jeg må gå å stelle meg nå! Så vi snakkes senere.


måtte bare spise litt av den med en gang (skal være fire ektra lys, men det dattav)

og denne lille gaven , tusentakk mamma!

hadebraa ;-);SMINKEN MIN;


full coverage buki brush og pudder i fargen light  //bareMinerals//

full flawless face brush og solpudder //bareMinerals//

consealer i fargen golden  //glo minerals//

blush fra mac og kost fra marykay

primer //bareMinerals//

sånn som forfrisker sminken //mac//

til venstre naked lunch i midten corduroy
matte og til høyre omegamatte

eyelinere en i fargen engraved og industry //mac//

maskara fra prestige og vippetang fra bodyShop

øyenbryns gelé (trenger ny) //mac//

leppestifter fra mac,isadora og viva ladiva eln..

❉håper du likte lnnlegget 
...charlotte
 

What to blogge om ?

Elsker Engelsken min, haha

Men uansett, vi har et stort problem og aner ikke hva vi skal blogge om. Så har du et tips så kommenter gjerne i kommentar feltet, det kan være alt muligslags. Har også tengt at vi skulle lage en video blogg, selv om jeg synes det er sykt kleint, men skal nokk få det til. 

Så igjen kommenter, kan ikke få formange forslag ;)Var ikke så veldig fotogen for øyeblikket så tok et gamelt haha. 

-Linnea
 

IM BACK

HAllo!

Som dere ser på overskriften er jeg tilbake!
Jeg har tatt meg en liten ´´pause´´ på en måte fra denne bloggen og hatt en med Christina. Men nå er den over... Men nå har jeg fått opp motivasjonen til å starte på nytt. Så nå går det sikker mye bedre me oss begge i å poste flere innlegg. Så nå sitter vi hos Charlotte og har komt hjem fra gudstjeneste for en liten stund siden. Skal jo konfirmeres neste år så man må jo egentlig gå i kirka. Men men.. er kake i slutten haha. Har ikke så mange planer senere utenom at jeg skal være me Thea å se film eller noe og få plass noen små ting på det nye rommet mitt, som endelig er ferdig! Og endelig har jeg mye større seng.
oyes,back to ellinghard

-linnea

PROSJEKT:NYTT ROM

Hellu!
Denne helga blir det litt hektisk pga at jeg skal flytte opp på et rom som er litt større. Men jeg vil ha det enda større så jeg skal fjerne den senga som var der og noen skap. Jeg har allerede begynt og tatt ting ut av skapene og sånn men det som er igjen er jo at jeg må flytte alt jeg hadde nede opp og så pynte det og sånn da. Men jaa.. jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med det og jeg kan kansje ta asså lage en video om hvordan det ser ut når jeg er ferdig eller ta noen bilder eln.. Men vi får se. Akkurat nå sitter jeg og spiser vanilje kesam med blåbær. Igår var jeg hos veninna mi linnea og der smakte jeg den vanilje kesamen og den var sykt god. Så jeg måtte nesten kjøpe den me meg hjem jeg også. 
Dere hører kansje noe mer fra meg i løpet av helgen.


namnam!

❉ha fortsatt en fin fredag videre ;-) 

LAGER PRESENTASJON

heihie alle sammen!
NÅ sitter jeg er å stresser med å lage norsk presentasjon. Vi skal ikke ha presentasjonen før neste uke men jeg vi bare bli ferdig med den og ellers i dag har jeg egentlig ikke gjort en dritt! føler meh så slakk haha. Men i morgen skal vi da på en yrkesmesse der vi skal melde oss på et foredrag så forteller de litt om det vi velger og så er det masse boder vi kan gå rundt å se på, og jeg valgte da media og komunikasjon. Så håper det blir kjekt!


haha,heihei

takk for at akkuratt du leser bloggen min!

NY SLØYFE

hallaisen!
Da har jeg vert på første trening uten gipsen, og det var utrolig herlig. Men armene mine er ikke så pass gode enda til å stunte.. så må vente litt lenger med det. Treningen i dag var kjekk som valig selv om jeg ikke kunne bli med å gjøre så mye, siden de øvde på stunt. I tilleg så fikk vi sløyfene vi skal bruke på konkurranser frem over og jeg synes den var kjempe fin, altså sølv med glitter og en D på som står for Diamonds. Ser virkelig fram til og bruke den + akkuratt nå sitter jeg og lager en presentasjon, det er da at vi har lest en bok og så skal vi liksom presentere den.. jaa.


ELSKE DEN

gjerne lik eller del innlegget videre ;-)


HOME SWEET HOME

video:720p


HELLOEN!
Da er jeg hjemme fra oslo. Det har vert kjempe kjekt og jeg fikk kjøpt det meste jeg trengte. Det ble ikke noe blogging i løpet av Oslo turen, jeg har gjort ting hele tiden så det ble ikke noe tid. Men jeg får vel ta den sjapp sumering over hva jeg har gjort disse tre dagene. Men en ting jeg har glemte å sagt er at jeg har tatt av gipsen... å herregud for en herlig følelse. Så det er en stor lettelse og jeg kan endelig gjøre ting selv og snart begynne me cheerleadingen igjen. Gleder meg. En ting som var litt dumt var at jeg ikke fikk tatt så mye bilder, men jeg har fått lagt en innkjøps video og tatt noen outfit bilder. Det som vi har gjort er å shoppe meste delen av dagene, men det har tatt sykt med tid. Så har vi spist masse god mat og slappet av på hotellet. Haha ikke så mye intressant men ja, det har tatt en del tid. Dette er da den første videoen på bloggen så vet ikke om den ble så bra men jeg håper at du likte den.

❉har du hatt en fin høstferie til nå? noen planer til de siste dagen?

DAGEN I DAG

heihei!
Beklager for at det er litt mye tid mellom hvert innlegg. Men nå som der er høstferie så har jeg så veldig mye annet å gjøre, men akkuratt nå fikk jeg tid til et lite innlegg. I Tilleg så kan jeg også si at jeg skal til oslo i morgen på shopping tur til onsdag så jeg tar med meg pcen og for forhåpentligvis tid til noen innleg før vi går ut om når vi skal spise om kvelden. Og i dag var jeg og natalie på en konsert i det nye konsert huset i stavanger, det var faktisk litt kjekt, men ikke helt min greie. Så nå sitter jeg og wendy og bare ser på tv haha! her kommer også dagens outfit.

ha en fin søndag videre ;-)


SNART HØSTFERIE

Halloen!
Nå er det snart høstferie og endelig fri fra skolen.. er virkelig lei ab alt som har med skole å gjøre. Så nå er det heller ikke lenge til jeg skal ta av gipsen, gleder meg kjempe mye! Skulle egentlig tatt den av på mandag som kommer men velger å ta den av på søndag,siden jeg har en sånn type gips at jeg skal klippe den av hjemme. I tilleg så hadde jeg og mamma og noen andre tenkt oss en tur til London men så var det så passet ikke alt inn og sånn med de dagene osv så vi skal enten ta det i november eller i mars neste år haha.. Men så ble det heller til at vi tar oss tre dager i oslo. Blir nokk koselig det også. Men ellers i dag så har jeg bare vert på skolen som vanlig og nå skal jeg snart ut og sammle inn flasker til sånn skoletur i 10ende. Håper det blir tur til London med skolen også.❉hva skal dere i høstferien ?