november 2012

Eiker open

Hei!

Da har jeg komt hjem fra Drammen og det var utrolig kjekt. Vi kom frem i 23 tiden om jeg husker rett og gikk da rett bort til hotellet og la oss. Hotellet var utrolig fint, husker ikke helt hva det heter. Så neste dag (altså på lørdag) dro hele diamonds bort til den hallen der konkuransen var. Må bare si at det var mange kjempe flinke lag! Jeg fikk også kjøpt et par ting som jeg kan vise i et annet innlegg. Senere på kvelden dro hele white og silver ut for å spise på Peppes pizza. Det var utrolig koselig. Etter det gikk vi tilbake til hotellet og var litt innpå andre rom. Tror vi måtte være på våre egne rom halv 11 men husker ikke helt. Men en ting jeg angrer på er at jeg la meg sykt seint på lørdag. Plutselig i 01 tiden fikk jeg en telefon av Charlotte som lurte på om hun kunne konne komme opp på mitt rom så vi kunne øve på dansen. Så sa jeg ja til det og det endte opp med at vi øvde også snakkte om altslags mulig til langt ut på natt. Så hun bare sov inne hos meg og Line. Så på søndagen sto jeg opp litt før klokka ble 07 og begynte å ta på drakt, sminke å ordne hår. Spiste frokost kl 08 og gikk bort til hallen klokka halv 11 tror jeg. Klokka halv 12 øvde vi på konkuranse matta også var det innmarsj kl 13 og vi opptredde kl 16.30 eller noe. Men stakkar Eline som klarte å brekke armen ca 10 min før vi skulle på. Jeg hadde det hvertfall utrolig gøy hele helga. Selvom jeg ikke såv så mye natt til mandag siden toget var ikke i Stavanger før kl 01 på natta. Og tog turen tok ca 7 timer.

Innmarsj

Pyramide

Dans


Var du på eiker?

KAKAO

halloen!
I dag våknet jeg med at jeg hadde feber og slakk i hele kroppen så jeg ble hjemme fra skolen, det var ganske herlig egentlig. I hele dag har jeg ikke gjort en ting uten om nå som jeg ble litt bedre. Så jeg gikk ned og så i skapet og der fant jeg en pose kakao, så bestemte meg da for å lage kakao. Og som linnea sa i forrige innlegg så er det ikke lenge til eiker, og jeg gleder meg enormt mye. Nå er det bare 3 dager til så tror jeg snart må begynne og pakke. Skal også sørge for oppdratering om hva som skjer når vi er på eiker.


nam!

charlotte,blogges!Eiker Open

Hei!

Da er det bare 4 dager igjen til eiker open. Kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg. Vi skal møte opp på togstasjonen kl 1500 og er fremme i Drammen kl 2300 ca. Vi tar toget bort som tar 6 timer tror jeg. Men de kommer nokk til å gå fort når hele laget sitter samlet å gleder seg masse, også har jeg jo mange jenter å en gutt å snakke me på veien. Når vi kommer frem er det nesten rett til sengs for å legge oss for å være opplakte til konkuransen. Er litt usikker på om vi skulle opptre på lørdagen eller søndagen har hørt så mye forskjellig. Men vi kommer uansett til å klare oss kjempe fint. Rutinen vår er skambra! Så får jeg håpe at jeg får kjøpt meg mange nye cheerting der borte også. Hjemreisen på søndag er jeg sikker veldig sliten og kommer nokk til å sove. Men da kommer jeg ikke til å få sove når jeg kommer hjem, er bare sånn jeg er hehe. Men vi kommer hjem ca kl 0100 og da er jeg nokk ikke i seng før rundtom halv 3. Ønsk meg lykke til med å stå opp på mandag. Så dere får krysse fingrene deres på at vi skal vinne.

LETS GO WHITE!

Gamle pyramiden vår.

White drakten vår

Går du på Cheerleading og skal du på eiker open?

Linnea

Sorry

Hei!

Sorry for dårlig blogging men pcen min er ødelakt og den rett og slett funker ikke. Skal sende den inn på reperasjon så fort som mulig. Kan få prøvd å blogge på ipaden som jeg gjør nå litt fremover.

Men iløpet av denne tiden har det ikke skjedd noe spesielt uansett. Bare vert syk, vert med venner og trent. Og nå er det bare 10 dager til eiker open, en cheerleading konkuranse i Drammen som jeg gleder meg masse til!!

-Linnea

NYE SKO

heihei alle sammen!
Nå som jeg har penger så klarer jeg ikke og unngå og bruke dem så i dag etter skolen tok jeg og wendy en tur innom kvadrat der jeg kjøpte et par med hvite lave converse. Jeg har hatt lyst på det en liten stund men har aldri hatt penger til det.  Så endelig var de i hus. Ellers i dag har jeg vert på trening og vi måtte trene en time ekstra i dag, men det var bare kjekt + det begynner og nerme seg Eiker open. Gleder meg virkelig for det er nemmelig bare 18 dager igjen. Så hvis det er andre der ute i verden som skal på eiker så legg igjen en kommentar så kan vi gjerne møtes !


haha, heihei!

hade bra alle sammen, håper du likte innlegget 
  og si i fra om du skal på eiker open, vil kjerne møte deg!


 

DONE

HEIHEI!
Da er jeg ferdig med å feire både familie bursdag og bursdag med veninnene mine. Feiret bursdagen med jentene i går til i dag i en liten leilighet vi hadde leid, tror vi koste oss alle sammen uten om at vi alle var ganske trøtte i dag tidelig.Og i dag feiret jeg familie bursdagen..kjekt det også. Jeg hadde da ønsket meg penger til bursdagen så jeg fikk det og den nye justin bieber boken, hud sminkefjerner, et søtt skjilt til rommet der det står always kiss me goodnight. Tror det var alt. Men tusen takk til alle sammen. og nå sitter jeg og koser meg med kake restene,mm!

kake restene


ha en fin søndags kveld videre :^)

CUPCAKES

heihei alle sammen!

I dag var jeg hos legen for 2. gang på 3 dager og denne gang var det ribbebeina det gjalt. Har nemlig brista 3-4 stykker. Etter det gikk jeg hjem så kom Charlotte på besøk og vi lakte cupcakes, og risengrøt og drakk julebrus til. Julestemning på høyt nivå. Nå må vi bare ta oppvasken etter oss så skal vi en liten tur ned til vår kjere venn Christina, det blir nok også koselig.

HAR DU FORSLAG TIL HVA VI KAN BLOGGE OM?Heh, kan vel ikke kalle meg glasur mesteren? 

-Linnea